Furugatan 1

Furugatan 1

Slutpris

8 150 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Furugatan 1


Slutpris
8 150 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Familjevilla i områdets bästa läge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna tvåplansvilla med inbjudande trädgård i ett av Uppsalas populäraste villaområden! Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område men samtidigt centralt med stadskärnan endast en kort promenad bort. Tomtens placering i området tillsammans med sitt hörnläge och den allmänning som finns precis utanför staketet skapar ett fritt och öppet läge!

På fastigheten finns en altan med inglasat uterum och utekök! Vidare finner ni ett garage och en uppfart som rymmer plats för flertalet bilar.

Planlösningen fördelar sig på två plan samt källare. Entréplanet erbjuder ett rymligt kök med intilliggande matrum, vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp, ett badrum samt gästtoalett i anslutning till entrén. På det övre planen finner ni en rymlig hall med utgång till bostadens balkong och tre väl tilltagna sovrum med goda förvaringsmöjligheter tack vare klädkammare. Källaren erbjuder tvättstuga utrustad med dusch, bastu och tvättmaskin, ett verkstads/hobbyrum samt ett pannrum.

Här bor ni nära resecentrum, Vaksala torg, livsmedelsaffärer, restauranger (både sushi och pizzeria runt husknuten), frisersalonger med mer. Ta en kort promenad till stadskärnan och dess utbud eller till de grönområden som finns i närheten såsom Vallbydungen, Bergsbrunnaparken och Frodeparken. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. Med ett perfekt och lugnt läge i Fålhagen, nära till det mesta har denna villa mycket att erbjuda.


Boarea/biarea
164/60 kvm
Driftkostnad
47 200 kr/år
Tomtarea
516 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Furugatan såldes av oss 2020-05-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Furugatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.