Gotlandsresan 190

Gotlandsresan 190

Slutpris

1 350 000 kr


Sävja— Uppsala

Gotlandsresan 190


Slutpris
1 350 000 kr

Sävja— Uppsala

Naturnära 2:a med goda pendlingsförbindelser

Varmt välkommen till natursköna Sävja och Gotlandsresan 190! Detta är bostaden för dig som söker ett välplanerat boende med rymliga ytor beläget med naturen som granne och stadspulsen i city på bekvämt pendlingsavstånd.

Bostaden återfinns på andra våningen i 80-talsfastighet utrustad med hiss. Lägenhetens drygt 68 kvm fördelar sig på en stor hall med förvaring i klädkammare, ett nyligen renoverat kök moderna vitvaror och ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till balkong i sydvästläge. Dessutom erbjuds ett rogivande sovrum i naturnära toner samt ett badrum med både badkar och tvättpelare.

Brf Uppsalahus nr 30 är beläget på Gotlandsresan i hjärtat av Sävja och här erbjuds närhet till Sävjas kulturcentrum, vårdcentral, skola, daghem, närbutik, restaurang och väl utbyggda anläggningar för sport och lek. För den som uppskattar att strosa runt i naturen finns Lunsen och dess naturreservat och vandringsleder på promenadavstånd. Förutom närhet till natur erbjuder Sävja även goda förbindelser med bil, buss och cykel till Uppsalas stadskärna. Bl.a. finns en trafikskyddad cykelväg, buss med täta avgångar samt smidig påfart till E4:an.

Välkommen hem!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
3 634 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-02-29

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gotlandsresan såldes av oss 2020-02-29. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gotlandsresan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.