S:t Johannesgatan 3B

S:t Johannesgatan 3B

Slutpris

2 695 000 kr


Centrum— Uppsala

S:t Johannesgatan 3B


Slutpris
2 695 000 kr

Centrum— Uppsala

Vacker 2:a i markplan belägen i gårdshus från sent 1800-tal!

I gårdshus från sent 1800-tal ligger denna fina 2:a med många tidstypiska detaljer bevarade så som hög takhöjd om ca 3 m, trägolv i original, stuckaturer och höga golvsocklar. Här möts man redan ute på gatan av en fantastisk husfasad med vackra järngrindar och när man väl kommer in genom portalen slår lugnet mot en tack vare de lägre husen och den under sommaren lummiga innergården.

I det charmiga gårdshuset med pampig entrédörr och vackert trapphus hittar man denna lägenhet bekvämt på första plan. Pardörrarna leder in till en mindre hall med klinkergolv i en välvald mörk kulör. Från hallen nås den nyrenoverade toaletten och det separata duschrummet vilka båda har inretts med klassiskt vitt kakel och golven har försetts med vattenburen golvvärme för högsta komfort. Vidare in i vardagsrummet, som har ingång genom ytterligare ett par vackra pardörrar, dras blicken mot de stora djupa fönstren med utsikt över Fyrisån och innergården. Sovrummet, som är placerat mellan vardagsrum och kök, har även det ett stort fönster som ger ett underbart ljus och här finns också bra med förvaring i skjutdörrsgarderob. Utöver detta inryms också på de 53,5 m² ett rymligt kök med tidlösa vita luckor, utrustat med bl.a. induktionshäll och integrerad diskmaskin samt plats för ca 4 personer kring bordet.

Som boende på S:t Johannesgatan 3 B bor ni i ett lugnt, fridfullt och idylliskt läge men samtidigt med stadens puls runt knuten! Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger samt caféer. I närheten finner ni även Linnéträdgården. För dig som pendlar når du Uppsala Centralstation inom kort promenad genom stadskärnan eller för dig som föredrar cykel har du fina cykelvägar som smidigt leder dig dit .

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
53.5 kvm
Avgift
2 002 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-22

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Johannesgatan såldes av oss 2020-04-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Johannesgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.