Väderkvarnsgatan 54 C

Väderkvarnsgatan 54 C

Slutpris

2 075 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 54 C


Slutpris
2 075 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Mycket charmig och välplanerad 30-talslägenhet

Välkomna till Väderkvarnsgatan 54 C i Fålhagen, här bor ni i fina kvarter intill Resecentrum i en 1,5:a på andra våningen. Ett toppenläge med grönområden, nära Resecentrum för pendlaren samt ett stenkast från city med all dess utbud.

Bostaden har allt du kan önska av en 30-talslägenhet som renoverats med varsam hand, här finner ni tidstypiska detaljer såsom högt i tak, fina trägolv och stora fönster med djupa fönsternischer och fönsterbrädor i vacker marmor. I det renoverade köket finns en del av den gamla platsbyggda inredningen bevarad och den renoverade delen har skapats i äldre stil med gråa profilerade luckor samt vitrinskåp. I vardagsrummet finns en stor sovalkov med tillgång till garderob. Via hallen nås vardagsrum, kök och badrum. Helkaklat badrum med dusch.

Flytta till en stabil och välmående förening, Brf Midgård. Föreningen har genomfört renoveringar såsom dränering, byte av avlopps- och elstammar samt fiberinstallation och detta med låg belåningsgrad. Föreningen har en fantastisk trädgård med bland annat bärbuskar och möjlighet till egen odling.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 284 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.