Trevlingevägen 31

Trevlingevägen 31

Slutpris

5 295 000 kr


Gåvsta— Uppsala

Trevlingevägen 31


Slutpris
5 295 000 kr

Gåvsta— Uppsala

Smakfull villa i 1,5-plan med förhöjt väggliv - pool - garage

Välkommen till Trevlingevägen 31 och omtyckta Gåvsta! Nu finns den unika chansen att förvärva en trevlig och familjevänlig 1,5-plansvilla i fint skick, med ett av de absolut bästa lägena i området!

Entréplanet erbjuder sociala och öppna ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Under kalla dagar kan den dekorativa eldstaden ge er sprakande värme som sprider mysfaktor till hemmet! På entréplanet finns ett sovrum och ett tv-rum/sovrum med vackra spegeldörrar som separerar det från vardagsrummet. På övre planet finns tre rymliga sovrum med plats för klädförvaring i garderober och klädkammare. Vidare finns tvättstuga på entréplan med grovingång och ett badrum på vardera våningsplan, varav badrummet på övervåningen har tillgång till bastu.

Från köket når du uteplatsen med stor pool med trädäck runt om, perfekt för varma sommardagar att kunna svalka sig i. Den plana tomten omges av planterad häck som ramar in och skyddar mot insyn. Husets baksida vetter mot ett skyddat skogsområde, vilket skapar en mer privat känsla. På den plattbelagda uppfarten står ett garage med vidbyggt förråd. På uppfarten finns plats för ytterligare bilar.

I Gåvsta bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen. Här finns gott om gröna ytor i form av stora åkrar och skogsområden. I området finns Gåvsta skola Åk F-9, pizzeria och vårdcentral. Här bor du inte bara i ett naturnära läge, utan även med nära kommunikation in till Uppsala. Via länsväg 288 tar ni er smidigt in till både E4:an och Gränby centrum på ca 15 minuter - nära till shopping och perfekt för pendlaren! UL:s regionbuss nr 118 och 886 tar er till Uppsala Centralstation via bland annat Gränbystaden, med avgång var 30:e minut under vardagar.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
59 429 kr/år
Tomtarea
871 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-04-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Trevlingevägen såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Trevlingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.