Eklundshovsvägen 4d

Eklundshovsvägen 4d

Slutpris

1 700 000 kr


Eklundshov— Uppsala

Eklundshovsvägen 4d


Slutpris
1 700 000 kr

Eklundshov— Uppsala

Stilren, modern 1:a i naturskönt och stadsnära läge!

Välkommen till denna stilrena och moderna 1:a - den perfekta bostaden för dig som söker ett stads-/och naturnära boende i absolut toppskick!

Bostaden är inredd i klassiska och ljusa materialval med genomgående vitmålade väggar och laminatgolv i dansk ek.
I denna välplanerade och bekväma lägenhet kan du njuta av ett praktiskt kök från Marbodal i öppen lösning med allrummet som är inrett med ett matbord samt en praktisk studiehörna. Sovalkoven rymmer en större säng och två rymliga dubbelgarderober som tillsammans med de två garderoberna i hallen ger mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten. Det stora, helkaklade badrummet har golvvärme och är utrustat med egen kombi tvättmaskin. Lägenheten disponerar ett externt förråd och parkeringsplats finns i direkt närhet till bostadshusets entré.
Som boende i Brf Eklundshov bor du i en av Uppsalas vackraste omgivningar intill Fyrisån, Stadsparken och välbesökta Studenternas IP - optimalt för den som vill ha närheten till stadskärnan och samtidigt ha naturen runt knuten. För den som gillar att snöra på sig löpskorna går det t ex att finna otal löpspår i närbelägna Stadsskogen. Mindre, obemannad matbutik finns på kort avstånd i Ulleråker.

Uppsalas stadsliv som erbjuder shopping, restauranger, nöjen och kultur ligger inom bekvämt cykel/-och promenadavstånd från bostaden. I närområdet ligger bl a Polacksbacken, Ångströmslaboratoriet, BMC och Akademiska sjukhuset. Det är mycket goda kommunikationer med stadsbussarna via Dag Hammarskjölds väg och Sjukhusvägen som nås inom ett par minuters promenad. Vackra promenadstråk går att finna längs Fyrisån och i mysiga Stadsparken där bl a Parksnäckan erbjuder varierande uppträdanden under sommarhalvåret. Den nyare stadsdelen Rosendal med bl a Icabutik, flertalet restauranger och multiarenan USIF Arena ligger också det på nära avstånd.

På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskilt för att minska risken för smittspridning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
29.7 kvm
Avgift
2 375 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.