Ringgatan 37C

Ringgatan 37C

Slutpris

2 675 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 37C


Slutpris
2 675 000 kr

Luthagen— Uppsala

Balkong med kvällssol? Ja tack!

Uppskattar du också den eftertraktade eftermiddags- och kvällssolen? Välkommen hem till denna välplanerade genomgångstrea med ett eftertraktat sydvästligt balkongläge med sol långt in på kvällstimmarna. Här får du möjlighet att bo högst upp utan grannar ovanför och med ett insynsskyddat läge! Eftersom du kommer bo allra högst upp och har stora fönsterpartier får du möjligheten att njuta av en genomgående ljus lägenhet. Till detta har även lägenheten ett smakfullt och renoverat kök som genomtänkt planerats för att optimera kökets kvadratmeter.

Utöver lägenhetens visuella attribut får du möjligheten att bo mycket billigt med en låg månadsavgift och i en ekonomiskt stabil 60-talsförening med mycket låg belåningsgrad om 2926 kr/m² (Årsredovisning 2018). I den redan låga månadsavgiften ingår dessutom både bredband och TV-lösning.

På Ringgatan 37C bor du i hjärtat av attraktiva Luthagen med alla sina parkmiljöer och närhet till både Fyrisån och den lantliga miljön kring Stabbyskogen och dess öppna landskap. I närområdet finner du flera matbutiker såsom ICA Luthagens Livs och Coop samt Luthagens breda utbud av caféer och restauranger. Om du önskar ta dig in till stadens kärna kan du göra det med en kortare promenad eller cykeltur och för den som pendlar har ni regelbunden busskommunikation från både Börjegatan och Luthagsesplanaden som tar dig ut till väg 55 eller in till Tågstationen.

Välkommen hem!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 619 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-05

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.