Eksoppsvägen 55

Eksoppsvägen 55

Slutpris

1 795 000 kr


Norby— Uppsala

Eksoppsvägen 55


Slutpris
1 795 000 kr

Norby— Uppsala

Fräsch 2:a med balkong och uteplats i direkt anslutning till Hågadalens Naturreservat!

Välkommen till Eksoppsvägen och till denna fina bostad med balkong som vetter mot omtyckta Hågadalens naturreservat!

Bostaden är en ljus tvåa om 61 kvm som fördelas på två våningsplan. Ni välkomnas in via privat entré med plats för avhängning och förrådsutrymme under trapp. Vidare tar ni er upp via eget trapphus med fantastiskt ljusinsläpp. I bostaden finner ni ett stort och ljust vardagsrum med inbyggda spotlights, projektor och en stor filmduk - perfekt för mysiga filmkvällar tillsammans med vänner. Från vardagsrummet når ni balkongen i sydligt läge, där ni kan avnjuta en kopp kaffe och lyssna på fåglarnas kvitter. Bostaden har även en skötselområde i anslutning till entrén där ni kan njuta av solens strålar. Sovrummet har bra klädförvaring i skjutdörrsgarderob. Köket (nyrenoverat 2019) är praktiskt och utrustat med induktionshäll, ugn, köksfläkt, kyl/frys och diskmaskin. Vidare finner ni ett helkaklat badrum (renoverat 2016) utrustat med både tvättmaskin och torktumlare! Lägenheten har ljusinsläpp från tre väderstreck vilket skapar en härlig atmosfär i bostaden.

Goda förvaringsutrymmen finns i stor klädkammare, garderober, förvaring under trapp och i ett separat förråd - perfekta utrymmen för årstidernas alla sportutrustningar och kläder efter väder!

I södra Norby har du alltid nära till naturen! Naturreservatet Hågadalen-Nåsten erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för alla! Här finner ni upplyst elljusspår för den som vill promenera eller löpa. Vintertid erbjuds även skidåkning. Inom promenadavstånd har du tillgång till närservice på Svamptorget i form av en ICA-butik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. I området finner ni ett antal förskolor samt Malmaskolan (årskurs F-6). Till City tar ni er enkelt via stadsbuss eller de fina cykelvägarna. Parkeringsmöjligheter finns i närområdet för den bilburne.

Välkommen!


Boarea
61 kvm
Avgift
4 199 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 och 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eksoppsvägen såldes av oss 2020-03-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eksoppsvägen.

Boka värdering
Gabriella Fridh, assisterande mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.