Ringgatan 2 E

Ringgatan 2 E

Slutpris

3 275 000 kr


Luthagen— Uppsala

Ringgatan 2 E


Slutpris
3 275 000 kr

Luthagen— Uppsala

Fyrisvallen, en del av Luthagen. Här finns en mycket fin, välvårdad och stor 3:a om 91 kvm med högt och fritt läge på vån 5 av 7 och med stor inglasad balkong med sol i stort sett hela dagen. Härifrån skymtar Domkyrkans spiror.

Entré in till hall med klinkergolv, parkettgolv och klädförvaring i både kapphylla och två klädkammare. Två bra sovrum, det ena med parkettgolv och det andra med svart ekgolv och skjutdörrsgarderob, här finns också utgång till den inglasade balkongen med sol i stort sett hela dagen. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch och tvättpelare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med parkettgolv, vitmålade väggar och stora fönster vilka ger ordentligt med ljusinsläpp. I rummet finns plats för både soffgrupp och matmöbel samt även plats för en arbets- eller läshörna. Under samtliga fönster finns djupa fönsterbrädor i marmor. Lägenheten är i väldigt bra skick, nästan som ny!

I föreningen finns två tvättstugor, cykel/barnvagnsförråd, gästrum att hyra, grovdammsugare, partytält, fast grill, pergola och en kanot som kan nyttjas för färder längs med Fyrisån. Även parkeringsplatser och garage finns i föreningen. Lägenheter nyttjar ett förråd i källaren, ca 5 kvm.

PÅ GRUND AV DEN RÅDANDE SITUATIONEN MED CORONAVIRUSET, ERBJUDER VI BOKADE VISNINGAR I MINDRE GRUPP ELLER ENSKILT, FÖR ATT MINSKA RISKEN FÖR SMITTSPRIDNING.


Boarea
91 kvm
Avgift
4 711 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2020-04-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ringgatan såldes av oss 2020-04-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ringgatan.

Boka värdering

Ann Sjöberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, franska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.