Tryffelvägen 12C

Tryffelvägen 12C

Slutpris

1 230 000 kr


Norby— Uppsala

Tryffelvägen 12C


Slutpris
1 230 000 kr

Norby— Uppsala

Inbjudande 2:a med lugnt och naturnära läge!

Välkommen till denna mycket ljusa genomgångslägenhet belägen på andra våningen med en inbjudande balkong, egen entré och endast ett stenkast från Hågadalens mycket uppskattade natur!

Många av de boende i föreningen har lockats av det lugna området utan genomfart, närheten till naturen, framförallt Hågadalen och Stadsskogen och att samtidigt ha tillgång till god service vid Svamptorget och goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig stadens mera centrala delar.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig möblerbar hall med förvaringsmöjlighet i klädkammare, ett ljust badrum tack vare ljusinsläpp från vädringsfönster, ett väl tilltaget kök med plats för större matgrupp invid fönster som vetter i Hågadalens riktning. Vidare finner ni ett vardagsrum med större fönsterparti samt bostadens sovrum som leder ut på den trivsamma balkongen som under sommartid omsluts av trädkronornas gröna blad.

Bostadsrätts innehavaren disponerar ett rymligt förråd beläget på innergården. Tvättstuga finns endast några meter från bostaden också den på innergården. I föreningen finns även cykelförråd, pingisrum, hobbyrum, barnvagnsförråd samt bastu (beläget i källarplan på hus nr 41).

I södra Norby har du alltid nära till naturen! Inte långt från denna bostad finner du naturreservatet Hågadalen-Nåsten, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen! Här finner du upplyst elljusspår för den som vill promenera eller löpa och vintertid erbjuds även skidåkning. Inom promenadavstånd har du tillgång till närservice på Svamptorget i form av en ICA-butik, pizzeria, bageri och blomsterhandel. I området finner du ett antal förskolor samt Malmaskolan (årskurs F-6). Till City tar du dig enkelt via stadsbuss eller de fina cykelvägarna.


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Tryffelvägen såldes av oss 2020-05-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Tryffelvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.