Murargatan 14 D

Murargatan 14 D

Slutpris

1 305 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 14 D


Slutpris
1 305 000 kr

Salabacke— Uppsala

Mysig 1:a i hjärtat av Salabacke

Nu erbjuds en välplanerad 1:a med djup sovalkov!

Lägenheten fördelar sig på hall med goda förvaringsmöjligheter. Intill hallen finns det rymliga badrummet med vitkaklade väggar. Vardagsrummet har praktisk sovalkov med en platsbyggd säng med förvaring under. Vidare finns plats för soffa och matbord utan att det känns trångt. En fin kokvrå där bänkytan har förlängts - perfekt för dig som gillar matlagning. Kokvrån får ljusinsläpp från vädringsfönstret. Ytterligare förvaring finns i ett par källarförråd som lägenhetsinnehavaren förfogar över.

Brf Muraren är en ekonomiskt stabil och välskött förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (grundutbud) och snabbt bredband! Föreningens tre hus ramar in den mycket fina innergården med grill- och lekplats, stor gräsmatta, planteringar samt flera möbelgrupper.

Här bor du med ett lugnt och attraktivt läge i hjärtat av Salabacke. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

Välkommen att höra av er för mer information!


Boarea
24.5 kvm
Avgift
1 679 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2020-04-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.