Blekingevägen 8

Blekingevägen 8

Slutpris

1 015 000 kr


Sävja— Uppsala

Blekingevägen 8


Slutpris
1 015 000 kr

Sävja— Uppsala

Rymlig 2:a högst upp i huset med balkong i sydväst!

Flytta till en rymlig tvåa belägen högst upp i huset och njut av kvällssolen på balkongen i sydvästläge!

Den insynsskyddade lägenheten om hela 64,5 kvm är i behov av renovering men har stor potential för den som vill skapa sitt drömboende. Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall men intilliggande klädkammare, ett kök med plats för större matbord, ett vardagsrum där man enkelt placerar en större soffgrupp och/eller en matplats, ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett badrum där det finns tvättmaskin för att göra vardagen lite enklare.

På Blekingevägen 8 bor man i en stabil förening med lugn och skyddad innergård där det är nästintill bilfritt och här finns också lekplats för barnen. Det är även nära till skogen för den som uppskattar det. I huset finns hiss, skönt när man kommer hem med matkassarna!

I Sävja bor ni i ett samhälle med gott serviceutbud i form av livsmedelsbutiker, apotek, café och kulturcentrum. Sävja erbjuder även ett flertal förskolor samt Stordammens skola för årskurs F-9. För den som söker rekreation finns både utegym och fotbollsplan i centrala Sävja samt kolonilotter och gott om snirkliga stigar för avslappnande promenader eller löprundor. Lunsenskogen finner ni endast ett stenkast bort!

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
64.5 kvm
Avgift
4 650 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-06-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Blekingevägen såldes av oss 2020-06-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Blekingevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.