Malma ringväg 34

Malma ringväg 34

Slutpris

5 800 000 kr


Norby— Uppsala

Malma ringväg 34


Slutpris
5 800 000 kr

Norby— Uppsala

Enplansvilla med inbjudande trädgårdstomt i barnvänligt område!

Välkommen till Malma Ringväg 34 och denna väl tilltagna enplansvilla med plats för hela familjen att trivas! Här erbjuds en inbjudande trädgårdstomt som angränsar mot skogen och där både barn och vuxna kan vistas privat och ostört. Här bor ni i ett lugnt område på mindre gata skyddad från större trafik. Detta mycket uppskattade läge lockar många tack vare närheten till både skola, förskola, närservice, natur och samtidigt dess god kommunikation till stadskärnan, både med bil, buss eller via Uppsalas fina cykelvägar.

Planlösningen är fördelad på ett och samma plan med en rymlig och möblerbar hall med intilliggande gästtoalett, ett väl tilltaget vardagsrum med plats för både större soffgrupp och matgrupp, härifrån nås bostadens trädäck där kvällssolen kan avnjutas. Vidare finner ni ett arbetskök med intilliggande matrum med plats för större middagar. Bostaden har en tillbyggnad vilket resulterar i totalt fyra stycken sovrum, ett badrum och tvättstuga/grov entré med dusch. På fastigheten finns även ett garage med plats för en bil. Ytterligare parkeringsmöjlighet finns på uppfarten.

På Malma Ringväg bor ni på mindre gata i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både natur, skola, förskola samt service. Endast 500 m promenadväg till Malmaskolan (åk F-6). Vid Svamptorget ca 600 m bort ligger en välsorterad ICA-butik. Centrala Uppsala nås antingen via täta bussförbindelser eller via fina cykelvägar genom Stadsskogen och andra lugna och vackra stadsmiljöer.


Boarea/biarea
139/14 kvm
Driftkostnad
52 000 kr/år
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-08-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Malma ringväg såldes av oss 2020-08-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Malma ringväg.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.