Österängsgatan 12B

Österängsgatan 12B

Slutpris

3 720 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Österängsgatan 12B


Slutpris
3 720 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Unik fyrarumslägenhet i gott skick!

Välkommen till Österängsgatan 12B och denna generösa fyrarumslägenhet som ger den som önskar möjlighet att skapa sig ytterligare två rum! Ni finner bostaden bekvämt belägen en halv trappa upp med entré från föreningens stora och skyddade innergård bestående av större gräsyta, grillyta samt lekplats. Bostaden är i genomgående gott skick och erbjuder hela 3 toaletter, varav en med dusch, samtliga stamrenoverade 2013-2014.

Bostadens 111 m² fördelar sig på en rymlig och möblerbar hall med avhängning- och förvaringsmöjlighet i två stycken klädkammare, här finns även en gästtoalett och ett stilrent helkaklat badrum utrustat med dusch. Från hallen nås bostadens kök i stilrent utförande så väl som det mycket väl tilltagna vardagsrummet som likt köket vetter mot den skyddade innergården. För den som önskar finns det här möjlighet att skapa sig ett alternativt två extra rum som fördelaktigheten skulle kunna användas som separat matrum eller sov-/arbetsrum. Vidare finner ni tre sovrum varav ett med utgång till bostadens balkong och ett av dem med intilliggande toalett.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.


Boarea
111.1 kvm
Avgift
4 521 kr/mån
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Österängsgatan såldes av oss 2020-08-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Österängsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.