Murargatan 8C

Murargatan 8C

Slutpris

2 350 000 kr


Salabacke— Uppsala

Murargatan 8C


Slutpris
2 350 000 kr

Salabacke— Uppsala

3:a med uthyrningsdel och balkong i soligt sydvästläge!

Nu finns möjligheten att förvärva denna charmiga 3:a med attraktiv uthyrningsdel med egen ingång, i populära Salabacke!

Den välplanerade planlösningen erbjuder välkomnande större möblerbar hall med gott om förvaring, ett hemtrevligt kök med originaldetaljer bevarade och matplats för 4-5 personer, två väl tilltagna sovrum samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är utrustad med två våtutrymmen - ett lite större badrum i sobra färger inrett med badkar, samt en separat toalett som tillhör uthyrningsdelen. Bostaden är belägen i ett lugnt skyddat läge med föreningens innergård på ena sidan och en gård med parkeringar på den andra.

Stabil förening med låg belåning och många bra gemensamhetsutrymmen såsom samlingslokal med kök, bastu med relax, övernattningsrum, hobbyrum, tvättstugor, pingisrum, cykelförråd och grillplatser på innergården där det även finns gemensamma odlingslådor. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även bredbandsuppkoppling på ca 700-1000 Mbit/s. På några minuters promenadavstånd ligger populära Café Leijon där du bl.a. kan köpa ditt färska morgonbröd.

Perfekt beläget med närhet till grönområden, Årsta Centrum där ni finner god service, Gränbystaden med dess stora utbud av butiker och service samt flertalet restauranger. Bra bussförbindelser och ca 10 minuters cykelavstånd till city.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
70.9 kvm
Avgift
3 807 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Murargatan såldes av oss 2020-10-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Murargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.