Väderkvarnsgatan 45 A

Väderkvarnsgatan 45 A

Slutpris

2 350 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Väderkvarnsgatan 45 A


Slutpris
2 350 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Fålhagen är ett av Uppsalas mest attraktiva bostadsområden. Du bor mitt i stadspulsen, med charmiga bostads- och villakvarter med stora, gröna gårdar precis runt knuten - Det är nära till allt! Resecentrum/Centralstationen ligger på 4-5 minuters gångavstånd. City ligger fyra kvarter bort, med stadens hela utbud. Ni har en av Uppsalas bästa mataffärer Torgkassen några kvarter bort i Affärshuset Kvarnen, där ni även har apotek, post, systembolag, bokhandel, blomsterhandel med mera. I närheten finns Uppsala Konsert och Kongress, liksom en av Sveriges finaste musikscener Katalin, och ni har gångavstånd till stadskärnans rika kultur- och restaurangutbud. På Vaksala torg intill är torghandeln levande, med Uppsalas stora loppmarknad på lördagarna under sommarhalvåret, säsongsmarknader, en rad events och Första maj med mera. Om ni pendlar har ni alltså 3-4 minuter från tåget hem, ett perfekt boende för pendlaren med många resor till Stockholm men framför allt för Er som vill bo i och njuta av Uppsala stad!

Med några få minuters promenad till Resecentrum har ni största utbudet av tåg- och busstider att välja mellan.


Boarea
46 kvm
Avgift
2 449 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-08-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Väderkvarnsgatan såldes av oss 2021-08-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Väderkvarnsgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.