Alriksgatan 1A

Alriksgatan 1A

Slutpris

2 615 000 kr


Höganäs— Uppsala

Alriksgatan 1A


Slutpris
2 615 000 kr

Höganäs— Uppsala

Fin och central 2,5:a i omtyckta Höganäs

Välkommen till omtyckta och lugna Höganäs! Här ges möjlighet att förvärva en ljus och rymlig 2,5:a i gröna kvarter med utmärkt pendlarläge och citypuls på bekvämt promenadavstånd.

Bostaden är belägen två trappor upp i 50-talsbyggnad och rymmer en stilren hall med förvaring i skjutdörrsgarderob, ett modernt och välplanerat kök med anslutande matrum samt ett ljust vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över föreningens gröna innergård. Sovrummet är lugnt placerat mot innergård och erbjuder förvaring i klädkammare medan badrummet är kaklat och stamrenoverat och rymmer bl.a. badkar. Som medlem i HSB brf 38 Domar ges du även tillgång till samlingslokal, övernattningsrum, tvättstuga och grön innergård.

Höganäs är ett attraktivt område i centrala Uppsala, beläget på ett bekvämt promenadavstånd från stadskärnan och dess stora utbud av butiker, restauranger och caféer. Ett stenkast från bostaden ligger Kvarntorget med matbutik, gym och pizzeria och på promenadavstånd nås Kvarnengallerian, Vaksala torg och Uppsala Konsert & Kongress. Höganäshöjden finns nära till hands för dig som vill koppla av i det gröna. För dig som studerar nås merparten av Uppsalas universitetsbyggnader och nationer med cykel och goda kollektivtrafiksförbindelser finns i närområdet.

Välkommen hem!

Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning. För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 263 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-10-14

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Alriksgatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Alriksgatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.