S:t Persgatan 47a

S:t Persgatan 47a

Slutpris

2 750 000 kr


Höganäs— Uppsala

S:t Persgatan 47a


Slutpris
2 750 000 kr

Höganäs— Uppsala

Gavellägenhet med öppen spis och balkong i sydväst!

Välkommen till denna gavellägenhet med stort potential för den som vill hitta ett hem att sätta sin egen prägel på. Här erbjuds öppen spis, balkong i sydväst, fönster i tre väderstreck, dubbeldörrar och fiskbensparkett!

När man kliver in genom ytterdörren möts man av en hall med bra planerad nisch där man kan hänga ytterkläder och ställa av sig skorna. Till detta finns också en inbyggd garderob med skjutdörrar av spegelglas. Till höger finner man köket som känns rymligt och går i vinkel där matplatsen har en given plats mot de platsbyggda hyllorna. Från hallen vår du ett ljust och inbjudande rum som kan användas som vardagsrum, matrum eller göras om till ett sovrum. Det rum som idag är möblerat som vardagsrum nås via två charmiga skjutdörrar. Här finns den öppna spisen samt utgången till bostadens balkong med sydvästligt läge. Sovrummet erbjuder förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Badrummet är helkaklat med golvvärme och fungerar också som tvättstuga med sin tvättpelare. Bostadsrättsinnehavaren är av föreningen anvisad två källarförråd.

Här bor man i en förening med stabil ekonomi och låg belåning. Ett ypperligt pendlarläge med endast en kort cykeltur till tågstationen och med en kort promenad till Uppsalas centrala kärna. Endast några hundra meter från bostaden finner ni utmärkt service i Gallerian Kvarnen med bland annat apotek, kemtvätt, skomakare, systembolag, ICA Torgkassens välsorterade matbutik med sin uppskattade delikatessavdelning, postombud, frisör och restauranger. Närheten till Vaksala torg gör också att ni smidigt kan njuta av den aktiva torghandeln och för träning finns Friskis & Svettis stora träningsanläggning alldeles intill föreningen.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkommen att boka just din visning!


Boarea
72.5 kvm
Avgift
3 844 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-03

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på S:t Persgatan såldes av oss 2021-02-03. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på S:t Persgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.