Topeliusgatan 2B

Topeliusgatan 2B

Slutpris

2 800 000 kr


Uppsala

Topeliusgatan 2B


Slutpris
2 800 000 kr

Uppsala

Gavelfemma med renoveringsbehov!

Välkommen till att investera i och skapa din egna framtida bostadsdröm! Här erbjuds denna exceptionellt välplanerade gavelfemma som är i behov av renovering. Detta renoveringsobjekt säljs oerhört sällan på marknaden och har fantastiska attribut som gavelläge, två badrum med goda tvättmöjligheter, inglasad balkong med eftermiddagssol, modern och social planlösning samt en stor hiss som man når från markplanet och som går till det stora vindsförrådet (Se bild nedan). Utöver detta har lägenheten hela 4 sovrum fördelat på sina dryga 98 m². Eftersom dessa stora lägenheter sällan säljs på marknaden är det viktigt att ni meddelar ert intresse i god tid för att inte missa viktig information.

Bostadsrättsföreningen Topeliusparkens är en familjär och lugn förening som är belägen i en grönskande miljö med närhet till flertalet parkmiljöer och villakvarteret Gamla Uppsala. De tre bostadsbyggnaderna färdigställdes 2000 och det finns totalt 60 lägenheter. Bostadsrättsföreningen värms upp via bergvärme som installerades 2012 samt att de även investerat i solceller 2016. I bostadsrättsföreningen finns det en mycket trevlig och välvårdad tvättstuga i uthuset på gården.

Bostadsområdet ligger mellan Gamla Uppsala och Nyby med närhet till flertalet parkmiljöer och naturområden. Från bostaden har ni mycket nära till flertalet servicemöjligheter vid Willys eller Gränby Centrum och köpstad. Det är dessutom mycket bra pendlarläge med direkt närhet till E4:an samt att det frekvent går bussar in till Uppsala Centrum. Det är sammantaget ett fördelaktigt område och bostad för en barnfamilj med närhet till skola och förskola i både Nyby och Gamla Uppsala.

Lägenheten är anvisad ett större vindsförråd om 7-8 m², som man smidigt når med hjälp av den stora hissen.


Boarea
98.2 kvm
Avgift
6 195 kr/mån
Rum
5 rum (5-4 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.