Henry Säldes väg 14

Henry Säldes väg 14

Slutpris

2 090 000 kr


Ulleråker— Uppsala

Henry Säldes väg 14


Slutpris
2 090 000 kr

Ulleråker— Uppsala

Välplanerad 2:a i natursköna Ulleråker!

I natursköna Ulleråker bland grönskande innergårdar finner ni denna välplanerade 2:a med rymlig balkong i söderläge och hiss från markplan. Lägenheten är belägen två trappor upp i huset och har ett fritt läge utan direkt insyn. Här bor ni bekvämt med goda kommunikationsmöjligheter och naturen runt hörnet!

Lägenheten fördelar sig på en luftig hall, en rymlig klädkammare, ett sovrum med garderober och plats för dubbelsäng, ett vardagsrum med ljusinsläpp via två franska balkonger med helglasade dörrar. Vidare erbjuds ett inbjudande kök med matplats för 6 personer och gott om arbetsytor. Från köket nås balkongen som ligger i fint söderläge med utsikt mot föreningens gemensamma gård med björkar och gungställning. Badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare.

HSB Brf 87 Uller är en stor bostadsrättsförening om 108 lägenheter. Föreningen erbjuder sina medlemmar fyra tvättstugor, flera cykelrum, en föreningslokal för kalas och middagar, gästrum med tre sovplatser samt gemensam grillplats. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett rymligt vindsförråd samt tvättstuga och cykelförråd i huset.

I grönskande Ulleråker finns naturen alltid nära och samtidigt är det ett bekvämt avstånd in till centrum, ca tio minuter på cykel eller en promenad på en halvtimme. Det är goda kommunikationer med buss nr 4. Hållplatsen på bekvämt avstånd nära huset. Här kan man njuta av härliga promenadstråk längsmed Fyrisån, åsen med sina stigar samt Gula Stigen som erbjuder Uppsalas egna mountainbikeled. I intilliggande Ultuna ligger Friskis & Svettis Ulleråker som erbjuder ett stort gym om två plan. Området lämpar sig väl för dem som arbetar eller studerar vid Ultuna (lantbruksuniversitetet), Ångströmslaboratoriet, Glunten, Polacksbacken, BMC samt Akademiska sjukhuset.

Välkomna på visning!


Boarea
69.5 kvm
Avgift
5 002 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Henry Säldes väg såldes av oss 2021-03-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Henry Säldes väg.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jenny Olofsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.