Ymergatan 13D

Ymergatan 13D

Slutpris

2 700 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Ymergatan 13D


Slutpris
2 700 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig tvåa med balkong mot söder

I lugna och omtyckta Fålhagen välkomnas ni till denna charmiga och toppmoderna genomgångstvåa med balkong i soligt söderläge! Här varvas den äldre charmen med moderna inslag i en öppen, social och ljus planlösning. På Ymergatan bor du i lummiga kvarter med närhet till service, stadspuls och goda kommunikationer. Bostaden återfinns bekvämt 1/2 trappa upp i ett mycket insynsskyddat läge.

Vid ditt första kliv in i bostaden ser ni köket, det är utmärkande, bostadens hjärta och riktigt genomtänkt. Köket är modernt inrett, väl genomtänkt och socialt planerat. På stora öppna ytor av stenkomposit och moderna vitvaror bjuds du här in till att utforska dina matkunskaper. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. Det är ljust och lättmöblerat med delvis platsbyggd inredning. Som nämnt innan är denna bostad social. Den öppnar upp för bjudningar och trevliga middagar, det vittnar även den inbyggda vinkylen om. Från vardagsrummet nås balkongen, som sommartid blir till ett extra rum då den soliga dagar har sol från tidig förmiddag till senare eftermiddag. Sovrummet är modernt mörkt inrett och ger plats för stor dubbelsäng och annat anpassat möblemang. Helkaklat stambytt duschrum med golvvärme. God förvaringsmöjlighet finns i garderober, till bostaden hör även två förråd.

Till bostadsrättsföreningens gemensamma utrymmen hör bland annat flera tvättstugor, ett hobbyrum och en föreningslokal. Intill föreningens hus finns stora grönytor med trädgårdsliknande karaktär och gott om utemöbler med intilliggande grillmöjlighet. Gården anpassar sig väl för äldre såsom mindre. För de odlingsintresserade finns även möjlighet till odling i pallkragar.

Populär HSB-bostadsrättsförening med koll på läget och bra månadsavgifter!

I Fålhagen bor du med närhet till det mesta! På kort promenadavstånd nås Kvarnengallerian med matbutik, postombud, apotek och ett flertal caféer och restauranger. Närheten till Centralstationen ger goda pendlingsmöjligheter. På cykel- och gångavstånd nås även Uppsalas stadskärna med shopping, biografer och restauranger, men även de flesta av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de mycket populära studentnationerna.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 979 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.