Lilljeborgsvägen 10

Lilljeborgsvägen 10

Slutpris

12 500 000 kr


Kåbo— Uppsala

Lilljeborgsvägen 10


Slutpris
12 500 000 kr

Kåbo— Uppsala

30-talsvilla på stor tomt med exemplariskt läge i Kåbo

Nu ges möjlighet att förvärva en fin villa från 30-talet, belägen på en stor tomt med mycket grönska och med ett utomordentligt bra läge i anrika och attraktiva Kåbo. På tvärgatan Lilljeborgsvägen är det ytterst lite trafik vilket gör detta boende till ett bra alternativ för barnfamiljen eller den som söker närhet till stan men samtidigt vill bo i ett lugnt område. . Här bor ni med promenadavstånd till stadskärnan, har nära till Akademiska sjukhuset samt till universitet. Huset fördelar sig på tre våningsplan och har en stor härlig spaavdelning i källarplan med bastu. På fastigheten finns även ett garage och mindre byggnad som idag används som gym.

Innanför ytterdörren möts ni av en entréhall med ljusa väggar, högt i tak och ett klinkergolv i jordnära toner. Invid köket hittar ni i den runda nischen med glasblock en perfekt plats för en sittbänk och ytterligare plats för avhängning av ytterkläder. Köket är stort och gediget med utgång till uteplats. Här ges utrymme för den större familjen vid middagsbordet och öppnar ni upp mot uteplatsen förenas ute och inne i en fin harmoni. Den maskinella utrustningen är av hög standard i rostfritt och här finns bland annat en vinkyl och en kombinerad kyl/frys i generös storlek. Från köket når ni matsalen som sedan leder er vidare in i vardagsrumsdelen med öppen spis genom dekorativa parskjutdörrar. Här kanske ni väljer att inta kaffe och avec framför brasan efter middagsbjudningen?

Trappan till den övre våningen är placerad i hallen och känns gedigen och tidsenlig med steg i trä samt rundad smäcker ledstång. På den övre våningen finns bostadens två sovrum, ett duschrum, en wc samt ett mindre allrum som med fördel kan användas till kontorsyta. Båda sovrummen har vackra kakelugnar samt utgång till bostadens balkong som löper längs med husets ena långsida och vetter mot i söder.

En trappa ner, i källarplan, har nuvarande ägare låtit uppföra en spaavdelning med dusch, bastu och bubbelbadkar. Här kan ni varva ner efter en hektisk arbetsdag eller varför inte bjuda in goda vänner en helg? I källarplan finns ytterligare ett rum som idag nyttjas som sovrum, men som tidigare varit ett biorum. I källaren ligger husets tvättstuga som är inredd med stora skjutdörrsgarderober för maximal förvaring.

Kåbo är ett mycket attraktivt och populärt område med äldre villabebyggelse från tidigt 1900-tal och framåt. Läget nära city och flera stora arbetsplatser såsom Akademiska sjukhuset, Ångströmslaboratoriet, BMC, Gluntens Science Park m.fl. är mycket gott. Från bostaden har ni kort promenadavstånd till bland annat mataffär, restauranger och flera av Uppsala Universitets institutioner, Teknikparken, Studenternas IP, gym, Fyrisån, Slottet samt Stadsskogen med dess fina motions- och strövområden. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med flertalet förskolor och skolor i närområdet. De närmaste förskolorna är Kåbo förskola, Berga Montessoriförskola och Gluntens Montessoriförskola som även har skola i årskurserna F-9. Till Bergaskolan, en av Uppsala populäraste F-6-skolor ritad av Gunnar Leche

Varmt välkommen att anmäla intresse och boka er visning!


Boarea/biarea
143/79 kvm
Driftkostnad
44 170 kr/år
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Lilljeborgsvägen såldes av oss 2021-10-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lilljeborgsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.