Milstensvägen 98

Milstensvägen 98

Slutpris

1 695 000 kr


Herrhagen— Uppsala

Milstensvägen 98


Slutpris
1 695 000 kr

Herrhagen— Uppsala

Gavel-2:a med radhuskänsla!

Här kan ni som söker ett lite mindre boende få känslan av att bo i radhus. Med en stor träbelagd uteplats kan ni njuta av sommaren med uteluncher, häng i solstolen och grillmiddagar!

Bostaden präglas av rymd med en takhöjd om 2,70 m. Till detta förstärks den öppna ljusa känslan av de höga fönsterpartierna. Kök och vardagsrum är placerade i en öppen planlösning och lämpar sig mycket bra för social samvaro och under sommaren kan inne möte ute när ni öppnar upp mot uteplatsen. Sovrummet är rymligt och är målat i en sober grå kulör och har bra klädförvaring i skjutdörrsgarderob. I badrummet finns allt ni behöver, dusch med glasväggar, förvaringsmöjligheter och egen tvättmaskin. Förråd finns intill bostaden och vidare finns en gemensam redskapsbod där medlemmarna kan låna trädgårdsredskap så som gräsklippare m.m.

Brf Gullvivan i Herrhagen är en mycket lugn och trivsam förening med 38 st bostadsrätter, föreningen har en gemensam lekplats och även cykelförråd. Föreningen har 38 st parkeringsplatser i carport med el-plint, en till vardera bostadsrätt, för 300 kr/mån. I månadsavgiften ingår varm- och kallvatten, värme, Telia triple play samt bostadsrättstillägg.

Här bor ni i fridfullt område med naturen alldeles runt hörnet. Här kan ni njuta av skogspromenader och finna lugn och ro. Uppskattar du natur och friluftsliv finner du naturreservatet Hågadalen på andra sidan av väg 55 och för golfaren finns Uppsala golfklubb och Söderby golf på nära avstånd. Närheten till service finner ni på gångavstånd vid ICA Maxi Stenhagen där det dessutom finns flera andra affärer att tillgå. För pendlaren finns flexibel kommunikation med täta bussförbindelser in till Uppsalas stadskärna och med närhet till väg 55 som smidigt banar väg för att ta sig till Stockholm via Bärbyleden.

På grund av den rådande situationen med COVID-19 erbjuder vi bokade visningar för att minska risken för smittspridning. Välkommen att boka din visning!


Boarea
54 kvm
Avgift
3 275 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-06

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Milstensvägen såldes av oss 2021-05-06. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Milstensvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.