Folkungagatan 6C

Folkungagatan 6C

Slutpris

2 700 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Folkungagatan 6C


Slutpris
2 700 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

3:a i högt och fritt läge med balkong och fungerande öppen spis!

Med ett omtyckt läge i lugna kvarter finner ni denna väldisponerade 3:a i ett högt och fritt läge med fungerande öppen spis och balkong. Välkomnande hall med gott om förvaring genom garderob och överskåp. Praktisk kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt rymligt matrum i anslutning som kan göras om till ett tredje sovrum. Inbjudande vardagsrum med fungerande öppen spis och plats för soffgruppen samt läshörnan. Balkong i fritt sydvästläge med plats för bord och stolar. Två stycken rymliga sovrum med lugna lägen och bra förvaring genom inbyggda garderober samt överskåp. Badrum i anslutning till hallen med badkar.

I omtyckta Svartbäcken bor ni på kort cykelavstånd till City och ett stenkast från Torbjörns torg som erbjuder mataffär, café, sushi, pizzeria och blomsterhandel. Tillgång till härliga strövområden och promenadstråket längst med Fyrisån. För den aktiva finns Fyrishov med äventyrsbad, idrottshallar och Friskis & Svettis bara ett stenkast från bostaden.

Välkomna på visning av Folkungagatan 6C!


Boarea
74.3 kvm
Avgift
3 897 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Folkungagatan såldes av oss 2021-11-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Folkungagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.