Norrtäljegatan 9C

Norrtäljegatan 9C

Slutpris

2 560 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Norrtäljegatan 9C


Slutpris
2 560 000 kr

Fålhagen— Uppsala

1:a i Tripolis anno 1910-tal!

Nu har ni äntligen möjlighet att förvärva en 1:a i anrika Tripolis. En topprenoverad bostad som genomsyras av charmiga attribut med anor från 1910-talet. Lägenheten har renoverats med varsam hand och erbjuder en blandning av moderna inslag genom det platsbyggda köket samt tidstypiska detaljer bevarade i perfekt kombination. Här bor ni i Fålhagens vackraste hus som är känt för sin fantastisk arkitektur och grönskande oas till innergård. Omsluten av föreningens byggnad befinner ni er långt från stadens puls i ett lugn bland buskar, träd och två mysiga pergolor.

Välkommen till Norrtäljegatan 9C, en lägenhet på tredje våningen med stora fönster mot både innergården samt Sankt Göransparken med trädkronor utanför fönstret. Här erbjuds en mycket ljus och fint renoverad lägenhet med ett kök i högsta klass. Karaktäristiska drag är bevarade i den välvda väggen i köket, höga takhöjden, de djupa fönsternischerna till de stora fönstren, spegeldörrarna och inte minst i det mindre sidofönstret i köket mot innergården.

Brf Tripolis bildades 1972 och köpte då fastigheten. Byggnaden uppfördes mellan åren 1911-1914. Föreningen har 132 lägenheter, två lokaler och flera gemensamhetsutrymmen. Besök föreningens hemsida för mer information och intressant historisk läsning om Tripolis.


Boarea
37 kvm
Avgift
2 415 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (2 tr) (Hiss finns)
Såld
2021-05-15

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Norrtäljegatan såldes av oss 2021-05-15. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Norrtäljegatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.