Muningatan 6

Muningatan 6

Slutpris

6 150 000 kr


Industristaden/Centrum— Uppsala

Muningatan 6


Slutpris
6 150 000 kr

Industristaden/Centrum— Uppsala

Gavel 5:a högst upp i huset med fri utsikt och stora sällskapsytor!

Välkommen högst upp på Muningatan 6 och denna rymliga gavellägenhet med inglasad balkong och härligt solläge. Det vackra burspråket och flertalet fönster ger lägenheten rymd och ljus. Detta är en perfekt lägenhet för sociala tillställningar och att kunna umgås med nära och kära.

Planlösningen erbjuder en hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderober och i anslutning en wc/dusch med ett runt fönster som en extra fin detalj. Sällskapsdelen är inbjudande och erbjuder möblering för "rum i rummet ". Ett diskret placerat arbetskök i vinkel ger arbetsro och har gott om förvaring. Det vackra burspråket ramar in matplatsen och här finns plats för stort matbord. Vidare erbjuder rummet plats för både soffgrupp, fåtöljer, tv möbel och skåp eller hyllor. Härifrån når ni den rymliga inglasade balkongen i gavelläge med fri utsikt - både Domkyrkan och Slottet kan beundras från loungedelen! Det finns gott om utrymme för både soffgrupp och matgrupp, blomlådor eller varför inte några tomatplantor? Ett allrum alt sovrum med pardörrar delvis i glas finns i anslutning till sällskapsdelen. Lägenheten har en praktisk separat sovrumsdel med ett Master Bedroom samt två mindre sovrum, alla har utrustats med praktisk förvaring i garderober. En separat klädkammare är placerad i anslutning till sovrummen och slutligen finns ett rymligt badrum inrett med hörnbadkar, tvättmaskin och torktumlare, även detta våtrum är inrett med ett runt fönster som en extra detalj.

HSB Brf 97 Kungsängsporten är en mycket välskött bostadsrättsförening och är belägen i de främre delarna av Industristaden. Denna förening är stor med 145 st bostadslägenheter i varierande storlekar och garageplatser under huset. I den låga månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten sedan tillkommer ett generöst gruppavtal på 148:-/mån avseende kabel-TV och bredband. Denna förening är både miljövänlig med sina solceller på taket, sophantering via kretsloppsrummet och har en väl underhållen trädgård kring fastigheten.

Vid Muningatan 6 bor du mitt i staden och har närhet till allt man kan önska sig. Från bostaden har du direkt närhet för pendling, grönområden och Fyrisån samt in till stadens kärna för shopping. Detta stadsnära läge ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och Uppsalas vackra stadspark. Vidare är det kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. Mataffären Willys finner du i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. I området ligger även Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras.

Vi håller endast bokade visningar, varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
133 kvm
Avgift
6 617 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-06-30

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Muningatan såldes av oss 2021-06-30. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Muningatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.