Margit Sahlins Gata 3

Margit Sahlins Gata 3

Slutpris

3 245 000 kr


Kapellgärdet— Uppsala

Margit Sahlins Gata 3


Slutpris
3 245 000 kr

Kapellgärdet— Uppsala

Ljus 3:a med två inglasade balkonger

Välkommen till populära Kapellgärdet och Margit Sahlins gata 3! Söker du ett citynära och bekvämt boende med hög standard har du hittat rätt! Här erbjuds en hörnlägenhet med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, två rymliga och inglasade balkonger och en modern och väldisponerad planlösning. Lägenheten, som färdigställdes 2019, erbjuder ett ljust kök i vinkel, matplats med öppen planlösning mot vardagsrum som möjliggör uppdukning till långbord och ett vardagsrum med utgång till två balkonger. De båda balkongerna är inglasade och placerade i syd- respektive västläge med gott solläge. Sovrummen erbjuder förvaring i garderob och badrummet är kaklat, försett med komfortgolvvärme, handdukstork och badkar samt att här finns tvättmöjlighet. I anslutning till hallen ligger en extra gäst-wc.

Som medlem i Brf Höjdhopparen har du tillgång fantastiska gemensamma ytor som takterrass med pentry, övernattningsrum och en trevlig innergård med både löparbana och utegym. Cykelförvaring hittar du både i källaren och på gården.

Kapellgärdet är ett populärt och expanderande område som vuxit fram under 2000-talet. Här bor du med närhet till allt du behöver: gång- och cykelavstånd till city för shopping och restaurangbesök, närhet till busshållplats och smidig åtkomst till Tycho Hedéns väg och E4:an. I närområdet finner du flera gym och trevliga parkområden samt en servicebutik med postombud. Vaksala torg och Kvarnengallerian ligger ca 15 minuters promenad från bostaden och här erbjuds torghandel, matbutik, restauranger och apotek. Dessutom finns för den musikintresserade välbesökta Katalin och Uppsala Konsert & Kongress

Välkommen hem!

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (Coronaviruset) erbjuds bokade visningar enskilt eller i mindre grupp. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka visning.


Boarea
82 kvm
Avgift
3 872 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-06-16

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Margit Sahlins Gata såldes av oss 2021-06-16. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Margit Sahlins Gata.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.