Fålhagsleden 5 A

Fålhagsleden 5 A

Slutpris

1 810 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Fålhagsleden 5 A


Slutpris
1 810 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Modern yteffektiv 1:a med balkong och kvällssol!

Välkommen till Fålhagsleden 5 A och HSB brf Trean! I en attraktiv del av Fålhagen ligger denna fina bostad högst upp med sol på balkongen under hela eftermiddagen mot föreningens gröna inbjudande innergård som ligger intill Bergsbrunnaparken.

Innanför entrédörren möts ni av en ljus hall med tåligt klinkergolv som fortsätter in i köket som är inbjudande och inrett med mörka skåpluckor, vitt kakel och rostfria vitvaror som förhöjer känslan av kvalitet. Matplatsen är placerad mitt i lägenheten och allt samspelar i en öppen planlösning mot resten av rummet. Här möblerar ni med soffa och säng efter behov och det går även att få in ett skrivbord - perfekt för den som arbetar hemifrån eller studerar. Utöver detta finns ett stamrenoverat badrum med delvis kaklade väggar och badkar.

Till lägenheten hör också ett förråd på samma våningsplan.

I Fålhagen bor ni i ett av Uppsalas mest populära områden med närhet till det mesta. På några minuters promenad når ni Uppsalas stadskärna med all dess bekvämligheter. Ett stenkast från bostaden finner ni även Resecentrum (södra uppgången) och Stationsgallerian som erbjuder restauranger, Coop livsmedelsbutik och apotek m.m. I närheten av bostaden finns även ett antal mindre restauranger.

För den som söker rekreation eller vill finslipa på löpsteget finns ett uppskattat och öppet löpspår inom promenadavstånd. I närområdet finner ni även Frode- och Bergsbrunnaparken för den som uppskattar att koppla av i det gröna. För den studerande nås de flesta av Uppsalas universitetslokaler samt de mycket populära studentnationerna smidigt med cykel.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 756 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-07-07

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fålhagsleden såldes av oss 2021-07-07. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fålhagsleden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.