Gränby Tvärgata 4

Gränby Tvärgata 4

Slutpris

2 450 000 kr


Sala backe— Uppsala

Gränby Tvärgata 4


Slutpris
2 450 000 kr

Sala backe— Uppsala

Mycket gott skick och stor inglasad balkong!

Välkommen till denna genomgående renoverade trerumslägenhet bekvämt belägen på första våningen med generöst tilltagen inglasad balkong! Här bor ni med en lugn och privat innergård på ena sidan av bostaden och återvändsgata på andra sidan. Läget i stan ger närhet till både parker och grönområden såväl som shopping och service.

Bostaden fördelar sig en ljus och välkomnande hall med möjlighet till avhängning samt förvaring i garderob, ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och matplats intill köket. Här ifrån nås den väl tilltagna inglasade balkongen i lugnt och trivsamt läge. Välutrustat kök i ljusa toner med vita högblanka köksluckor, laminatbänkskiva med vitt kakel i halvförband ovan. Här finns stor kyl och frys, integrerad diskmaskin samt inbygg ugn och micro. Vidare finner ni två sovrum, vara av det ena med en stor skjutdörrsgarderob och ett helkaklat badrum i stilrent utförande utrustat med tvättmaskin.

Brf Linjalen är en stabil förening med en låg belåningsgrad om endast 1790 kr/mån. Föreningen håller just nu på att installera bergvärme.

I Salabacke bor du på bekvämt avstånd till stadskärnan och centralstationen. Den intilliggande Källparken är ett vackert och trivsamt grönområde där det finns plats för avkoppling, promenader och föreställningar i amfiteatern. Ett stenkast bort finns trevliga Brantingstorg med matbutik, restaurang, bibliotek, apotek och omtyckta Bageri Brantingstorg. Området erbjuder också närhet till Gränby Centrum med all tänkbar service och åt andra hållet Årsta centrum med vårdcentral, matbutik mm. Här finns goda bussförbindelser som tar dig ner till city på tio minuter med stadsbussarna.

Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar. Välkommen på visning!


Boarea
75.3 kvm
Avgift
3 136 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
BV
Såld
2021-08-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gränby Tvärgata såldes av oss 2021-08-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gränby Tvärgata.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.