Petterslundsgatan 9B

Petterslundsgatan 9B

Slutpris

2 400 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Petterslundsgatan 9B


Slutpris
2 400 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Genomgångstrea högst upp i huset med utsikt mot innergården!

Välkomna till denna välplanerade 3:a med en härlig balkong högst upp i huset med utsikt över den lummiga innergården. Här får ni möjlighet att bo med mycket låga avgifter i en bostadsrättsförening med oerhört välskött och stadig ekonomi. Bostaden fördelar sig på välkomnande hall med parkettgolv och avhängningsmöjligheter. Kök med ljusa skåpsluckor utrustat med bland annat spishäll och fullstor kyl-och frys. Vardagsrummet är rymligt och kan med enkelhet möbleras med rejäl soffgrupp och tv-möbel. Här har man bevarat det tidstypiska originalgolvet i trä. De två sovrummen är jämnstora och rymliga. Från det ena sovrummet nås bostadens balkong i högt läge. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin! Utöver detta kan du njuta av ett trivsamt läge där lägenheten fördelaktigt vetter mot bostadsrättsföreningens lummiga och fridfulla innergård.

Bostadsrättsföreningen Lunden är en förening med välskött ekonomi och mycket låg belåningsgrad. Föreningen har flertalet gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor, hobbyrum, cykelrum, barnvagnsutrymme samt övernattningsrum med 4 bäddar.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område. Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken och Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig 5 minuters cykelavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren. För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea
76.6 kvm
Avgift
3 569 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-11-10

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Petterslundsgatan såldes av oss 2022-11-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Petterslundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.