Stenhagsvägen 91

Stenhagsvägen 91

Slutpris

1 300 000 kr


Stenhagen— Uppsala

Stenhagsvägen 91


Slutpris
1 300 000 kr

Stenhagen— Uppsala

Välplanerad och rymlig två högst upp i huset!

Nu finns möjlighet att förvärva denna fina 2:a med fönster i två väderstreck och med en mysig balkong i högt läge! Här bor du med närhet till Hågadalen, god service och med goda bussförbindelser, en busslinje går till Science Park.

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med klinkergolv som leder er vidare in i bostadens övriga rum. I anslutning till hallen finns en klädkammare. Ljust kök med parkettgolv som letar sig ut i den förlängda hallen samt bostadens sovrum. Här erbjuds generösa arbetsytor och plats med matbord för ca 4-6 personer. Det väl tilltagna vardagsrummet får ljus ifrån två väderstreck och kan med fördel möbleras med både en soffgrupp och matplatsdel. Härifrån nås bostadens balkong i ett högt och ostört läge! Vidare finner ni ett stort sovrum med plats för säng, sängbord samt förvaringsmöjligheter . Badrummet har kaklade väggar och är utrustat med tvättmaskin som underlättar i vardagen!

Som boende i Stenhagen finner du fina cykelvägar till city via Berthåga samt närhet till busshållplats där stadsbussarna går regelbundet. Stenhagens väl utbyggda centrum med alla dess bekvämligheter har du inom promenadavstånd från bostaden. Du har närhet till bland annat sporthall, motionsområden, restauranger, grundskola och förskola. Det finns även fina grönområden för den som tycker om att promenera. Inom cykelavstånd på 3,5 km når du naturreservatet Hågadalen, som erbjuder friluftsliv i härlig skogsmiljö för hela familjen!

Med anledning av covid-19 erbjuder vi endast bokade visningar, separat eller i mindre grupp. Varmt välkommen på visning!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
4 498 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Stenhagsvägen såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Stenhagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.