Sågargatan 11C

Sågargatan 11C

Slutpris

4 070 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Sågargatan 11C


Slutpris
4 070 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Ljus gavel-3,5:a med två inglasade balkonger!

Varmt välkomna till Sågargatan 11 C och brf Kristina. Här finns nu möjlighet att förvärva en ljus luftig 3,5:a i gavelläge i omtyckta Kungsängen! Här bor man bekvämt med hiss hela vägen ner i garaget samt med närhet till grönområden som Fyrisån och stadsparken samt till Uppsala city med butiker, restauranger och caféer.

Planlösningen är öppen, känns väldigt inbjudande och lägenheten har genomgående vitmålade väggar och fint parkettgolv. I hallen ligger ett tåligt klinkergolv och här finns också god förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in finns det vita rymliga köket med matplats för ca 6 personer invid fönstret. Köket är fullutrustat och har en klassisk och tidlös inredning med vitt kakel och en sober grå laminatbänkskiva. Dessutom sitter det infällda spotlights i taket som ger en påkostad känsla. Intill köket finner ni ett rymligt skafferi med fönster som även kan användas som ett mindre kontor. Vardagsrummet har plats för en större soffa och här når ni bostaden största balkong som är inglasad och här kan ni njuta både av en lång middag eller en lugn kväll i en loungegrupp. Master bedroom har fönster i två väderstreck och förvaring i skjutdörrsgardeob. Det andra sovrummet har även det gott om utrymme i skjutdörrsgarderober och fönster i två väderstreck och här hittar ni den andra inglasade balkongen. Sist men inte minst har ni det stora helkaklade badrummet med duschväggar i glas och egen tvättavdelning.

Som boende i Brf Kristina blir man medlem i en förening med god ekonomi som har sänkt avgiften vid flertalet tillfällen, senast 6 % och dessförinnan hela 10 %.

I det stadsnära läget i attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Med den nya bron över Fyrisån når ni Stadsparken och Studenternas IP på bara några få minuter. På Sågargatan har ni närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset, erbjuder vi bokade visningar i mindre grupp eller enskild, för att minska risken för smittspridning.


Boarea
85 kvm
Avgift
3 648 kr/mån
Rum
3,5 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.