Nöthårsvägen 33

Nöthårsvägen 33

Slutpris

4 472 000 kr


Nåntuna— Uppsala

Nöthårsvägen 33


Slutpris
4 472 000 kr

Nåntuna— Uppsala

Nyrenoverat radhus med uteplats mot skogsbacke i populära Nåntuna!

Välkommen till detta radhus med trallbelagda uteplatser i två olika väderstreck , ett med utsikt mot vacker skogsbacke och ett vid entrén! Huset har genomgått en totalrenovering och har genomgående fina ytskikt, stilren och enhetlig inredning med ombyggt kök, smart tvättdel och praktisk förvaring i platsbyggda garderober. I detta område bor ni bekvämt med egen garageplats i garagelänga, gott om allmänna kommunikationer samt cykelvägar som lätt tar er in till centrum.

Planlösningen fördelar sig på en ljus hall med praktiska garderober, ett välplanerat och stilrent inrett kök med gott om förvaring i skåp och lådor, samt utrymme för stor matplats. Genom vardagsrummet som kan inredas med både soffgrupp, TV möbel och bokhylla, når ni en insynsskyddad och trallbelagd altan med fin utsikt mot grönskande skogsbacke. Altanen är rejält tilltagen och här finns plats för både solstolar och matplats, en perfekt plats att umgås med era nära och kära under sommarmånaderna! Utöver detta erbjuder entréplanet en smart kombinerad tvättstuga och wc, ytterligare trallbelagd uteplats vid husets framsida, härifrån når ni också ett praktiskt förråd med plats för både trädgårdsmöbler och redskap. En våning upp i bostaden finner ni ett separat master bedroom, två mindre sovrum , flertalet platsbyggda garderober och ett stilrent helkaklat badrum med dusch.

Området Nåntuna är ett mycket barnvänligt område med närhet till flera förskolor, Nåntunaskolan, Uppsävjaskolan och bra lekområden. I närheten finns fina naturmiljöer med naturreservatet i väster ner mot Fyrisån och den stora Lunsenskogen i söder. Den populära ICA-affären ligger endast 300 m bort och flera stadsbusslinjer finns inom samma avstånd. Påfarten till E4:an nås inom några minuter.


Boarea
96 kvm
Driftkostnad
39 160 kr/år
Tomtarea
149 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna radhus på Nöthårsvägen såldes av oss 2021-10-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Nöthårsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.