Fyrislundsgatan 37 C

Fyrislundsgatan 37 C

Slutpris

3 400 000 kr


Salabacke— Uppsala

Fyrislundsgatan 37 C


Slutpris
3 400 000 kr

Salabacke— Uppsala

Två härliga balkonger med utsikt från sjätte våningen!

Välkommen till en mycket välplanerad lägenhet med luft, rymd och fint ljusinsläpp. Här uppe på sjätte våningen finns inte mycket som skymmer sikten och dagsljuset kan spela fritt över stora ytor.

Slå upp dörren till den 9 kvm stora, inglasade balkong som vetter mot väster och njut av ett underbart extra rum under vår, sommar och höst. Läget är fenomenalt med vidsträckt utsikt mot Uppsalas västra delar, slottet, Carolina Rediviva och domkyrkan. Vintertid boar ni in balkongen med ljuslyktor och sköna filtar, bjuder in era vänner, skålar in det nya året och beskådar stadens alla fyrverkerier från första parkett.

Den östra balkongen har sin utgång vid matplatsen och bjuder på morgonsol till frukosten. Här har vi fri utsikt både mot söder och norr, med Vaksala kyrka i blickfånget.

Lägenheten har en takhöjd om 250 cm och är smakfullt inredd med moderna och stilrena materialval, givetvis med genomgående ekparkettgolv. Boarean om 92 kvm fördelar sig över en hall, fyra sovrum varav ett är generöst tilltaget, kök-matplats-vardagsrum i en öppen planlösning där dagsljuset flödar fritt, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare, ett duschrum, samt en klädkammare. Ytterligare förvaringsutrymme finns i ett källarförråd.

Byggnaden är uppförd 2016 och har hiss från markplan. I föreningen finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd, gemensam tvättstuga i markplan i 37C samt miljörum/soprum, också praktiskt beläget i 37C.

På den här adressen bor ni på cykelavstånd från centrum. Vill man inte promenera eller cykla så finns det täta bussförbindelser. Bilpendlaren har nära till påfart E4 och till Tycho Hedens väg. Alldeles i närheten ligger både Årsta centrum och Brantings torg med bl.a. livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. På promenadavstånd erbjuder Gränby Centrum all service du kan tänka dig, och litet till. I Salabacke finns också fina parkmiljöer, däribland den uppskattade Källparken som är en grön oas för både stora och små.

Här är det lätt att leva!


Boarea
92 kvm
Avgift
5 422 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-10-21

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2021-10-21. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.