Kungsängsesplanaden 12 B

Kungsängsesplanaden 12 B

Slutpris

2 750 000 kr


Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Kungsängsesplanaden 12 B


Slutpris
2 750 000 kr

Industristaden/Kungsängen— Uppsala

Ljus fin 2:a med balkong i omtyckta Kungsängen!

Välkommen till Kungsängsesplanaden 12 B och Brf Esplanaden 1! Här bor ni med ett attraktivt läge som erbjuder närhet till både stadskärnan, Centralstation samt den mycket uppskattade Fyrisån med intilliggande grönområden. Lägenheten har genomgående fina ytskikt såsom ekparkettgolv och ljust målade väggar. Badrummet är naturligtvis helkaklat och har egen kombimaskin för högsta komfort.

Hallen leder er in mot den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum som i förlängningen också tar er ut på balkongen. Tack vare denna disposition av ytorna får bostaden en naturligt social yta där ni lätt kan umgås oavsett om du lagar mat, sitter vid matbordet eller ser en bra match på tv! I vardagsrummet möblerar ni enkelt med en större soffa för många långa kvällar och under sommaren öppnar ni upp till balkongen och njuter av den ljumma vinden. Köket, som sammanförs med vardagsrummet genom den stora matplatsen, är modernt och tidlöst inrett med vita skåpluckor med detaljer som rostfria vitvaror och mörkare bänkskiva. Sist men inte minst har ni ett mysigt sovrum med utrymme för alla era kläder och accessoarer i den stora skjutdörrsgarderoben!

I det stadsnära läget i attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till gågatan och hela centrums breda utbud av caféer, restauranger och butiker. Här når ni härliga promenadstråk utmed Fyrisån och vidare kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket även ger denna lägenhet ett utmärkt pendlarläge då tågstationens södra entré ligger på bekvämt avstånd. Med den nya bron över Fyrisån når ni Stadsparken och Studenternas IP på bara några få minuter. På Kungsängsgatan har ni närhet till bl. a. Willys, apotek, gym, flertalet restauranger, frisörsalong samt Anna Petrus Park.

Varmt välkommen att boka visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 227 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-10-27

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Kungsängsesplanaden såldes av oss 2021-10-27. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Kungsängsesplanaden.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.