Kamomillgatan 3

Kamomillgatan 3

Slutpris

2 040 000 kr


Årsta— Uppsala

Kamomillgatan 3


Slutpris
2 040 000 kr

Årsta— Uppsala

Välplanerad trea i populära Brf Gräslöken - Nytt badrum i mars 2022!

Välkommen till den populära "Brf Gräslöken". Här finns tillfälle att bli innehavare av en rymlig och välplanerad trea, en trappa upp i huset. Stam- och badrumsrenovering pågår i föreningen och på Kamomillgatan 3 kommer arbetet enligt tidplanen att inledas i mars 2022. Det innebär att möjlighet finns att påverka materialval och standard i ditt nya badrum. Se vidare information på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/grasloken/stamrenovering/

Lägenheten helrenoverades efter en totalskada 2005 med nya golv (ekparkett i vardagsrummet), nytt kök inklusive vitvaror, nya innerdörrar samt ett nytt badrum, vilket nu återigen kommer att renoveras i samband med stambytet.

Boarean är ca 78 kvm. Den är fördelad över en hall, kök, matplats/vardagsrum i öppen planlösning, två rymliga sovrum varav ett med fyra garderober, samt ett badrum som i dagsläget är inrett med våtrumsmatta, våtrumsvägg, wc, dusch, tvättställ, spegelskåp samt tvättmaskin. I en liten hall som knyter samman sovrummen och badrummet finns ytterligare förvaringsutrymme i fyra garderober. Från vardagsrummet har vi utgång till den stora balkongen med fri utsikt över grönområdet mellan Vaksala kyrka och Gränby centrum. En fin extra uteplats mot söder finns på entrésidan (i loftgången).

Lägenheten har mycket gott om förvaringsutrymmen i garderober samt i det förråd som ligger på samma våningsplan.

Bostadsrättsföreningen HSB 53 Gräslöken är en väldigt populär och välordnad förening som erbjuder sina medlemmar många trevliga bekvämligheter: Stora lekplatser, tennisbana, boulebanor, multisportarena för bl.a. basket, flera tvättstugor, cykelförråd, vävstuga, snickeriverkstad, bibliotek, bastu, övernattningsrum, samlingslokal, samt ett gym som föreningens medlemmar kan nyttja för 600 kr/år. Det finns även en pensionärsförening som anordnar träffar för aktivitet och umgänge. Här finns något trevligt för alla åldrar!

Föreningen har ett gruppavtal för bredband, IP-telefoni och kabel-TV mot ett tillägg om endast 70 kr/månaden!

Årsta är ett lugnt och trivsamt område som är mycket populärt bland både äldre och barnfamiljer. Här har vi cykelavstånd till citykärnan och Gränby köpstad, som erbjuder all service du behöver och litet till, finns på promenadavstånd. Mycket goda bussförbindelser och nära E4-påfarten.

Välkommen på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
4 280 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.