Svartbäcksgatan 99 D

Svartbäcksgatan 99 D

Slutpris

2 320 000 kr


Svartbäcken— Uppsala

Svartbäcksgatan 99 D


Slutpris
2 320 000 kr

Svartbäcken— Uppsala

2,5:a högst upp i huset

I det lugna området Svartbäcken, omgiven av lummiga och gröna innergårdar finns nu möjlighet att förvärva denna välhållna 2,5:a, en lägenhet som enkelt går att omvandla till en mini-3:a! Här bor ni med närhet till motionsspår, närservice och gångavstånd till city.

När ni kliver in i denna lägenhet möts ni av en välkomnande entré som öppnar upp mot samtliga rum, här finns plats för avhängning och förvaring i platsbyggd garderob med överskåp. Från hallen når ni köket med bevarade originalstommar med ljus platsbyggd inredning som erbjuder gott om plats i skåp och lådor. I anslutning till köket ligger matplatsen, som går att göra om till ytterligare ett sovrum för den som har behov av ytterligare ett rum. Vardagsrummet kan lätt möbleras med både soffgrupp och även matgrupp om så önskas, härifrån nås den härliga balkongen med fritt läge som blir som ett extra rum under varma sommardagar. Vidare erbjuds ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng, förvaring i inbyggda garderober samt överskåp. Det kaklade badrummet har ett praktiskt vädringsfönster och är inrett med badkar.

Bostaden är belägen i trivsamma och uppskattade Svartbäcken med närhet till idrotts- och badanläggningen Fyrishov samt Torbjörnstorg med bl. a. matbutik, café, restauranger, frisörsalong, postombud samt tobakshandel. I Röbo och Gamla Uppsala finns flera löp- och skidspår, utomhusgym, Naturlekplatsen, hundhage och härliga promenadstråk. Bostadsområdet Svartbäcken ligger på bekvämt promenad- och cykelavstånd till city och dess breda utbud av caféer, restauranger, butiker samt service. För den som önskar färdas med kommunala medel finns mycket goda kommunikationer med buss och för den bilburne pendlaren ligger påfarten till E4:an i närheten.

Välkommen på visning!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 548 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-03-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Svartbäcksgatan såldes av oss 2023-03-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Svartbäcksgatan.

Boka värdering

Katarina Wiksell

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.