Lockgatan 1

Lockgatan 1

Slutpris

2 070 000 kr


Luthagen— Uppsala

Lockgatan 1


Slutpris
2 070 000 kr

Luthagen— Uppsala

Väldisponerad och trivsam 2:a med balkong i Norra Luthagen!

Välkommen till en otroligt bra planerad tvåa som antagligen har allt du behöver. Här bor du dessutom i ett populärt område med väl utbyggd lokalservice, bekvämt cykelavstånd till city, promenadavstånd till Ekonomikum och mindre än en kilometer till Stabbyskogens friluftsområde.

Lägenheten erbjuder genomgående hög standard med parkettgolv i samtliga rum, rofyllt sovrum med rymlig klädkammare, stilrent och helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett modernt kök med alla bekvämligheter i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet. I passagen mellan vardagsrummet och sovrummet får hemmakontoret en naturlig plats. Från vardagsrummet når man balkongen som vetter mot väst, där ljumma sommarkvällar gärna tillbringas. De stora fönstren ger en känsla av rymd och tack vare det charmiga hallfönstret kan ljuset flöda naturligt genom hela bostaden.

Norra Luthagen är ett mycket omtyckt område, nära city och med naturen inom räckhåll. I friluftsområdet Stabbyskogen finns strövstigar, grillplatser och elljusspår. Ett fint gång- och cykelstråk längs den gamla banvallen leder ut mot den gröna Hågadalen. Alldeles i närheten ligger den stora livsmedelsbutiken Nelins och vid torget Mimmi Ekholms plats finns en välsorterad Ica-butik, café, restauranger, apotek, vårdcentral, gym, mm.

Välkommen att boka din visning!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 029 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-06-04

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Lockgatan såldes av oss 2022-06-04. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Lockgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.