Fyrislundsgatan 37C

Fyrislundsgatan 37C

Slutpris

2 860 000 kr


Sala backe— Uppsala

Fyrislundsgatan 37C


Slutpris
2 860 000 kr

Sala backe— Uppsala

Modern 3:a högst upp i huset med härligt ljusinsläpp!

Högt upp i huset ligger denna ljusa och inbjudande 3:a med kvm på rätt plats och med inglasad balkong!

Lägenheten erbjuder ett inbjudande kök med öppen planlösning mot vardagsrum, en stor inglasad balkong, två väldisponerade sovrum och ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring genom klädkammare, förråd och garderobsvägg. Genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Byggnaden är uppförd 2016 och har hiss från markplan. I föreningen finns cykel-, barnvagns- och rullstolsförråd, gemensam tvättstuga i markplan i 37C samt miljörum/soprum, också praktiskt beläget i 37C. Bredband (500/500 Mbit/s) levereras via Telia och ingår i månadsavgiften.

Här bor ni i en omtyckt förening med cykelavstånd till centrum. Vill man inte promenera eller cykla så finns det täta bussförbindelser. Bilpendlaren har nära till påfart E4 och till Tycho Hedens väg. Alldeles i närheten ligger både Årsta centrum och Brantings torg med bl.a. livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. På promenadavstånd erbjuder Gränby Centrum all service du kan tänka dig, och litet till. I Salabacke finns också fina parkmiljöer, däribland den uppskattade Källparken som är en grön oas för både stora och små.

Välkomna på visning av Fyrislundsgatan 37C!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 208 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
7 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-01-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Fyrislundsgatan såldes av oss 2022-01-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrislundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.