Gimogatan 6 A

Gimogatan 6 A

Slutpris

3 825 000 kr


Norra Luthagen— Uppsala

Gimogatan 6 A


Slutpris
3 825 000 kr

Norra Luthagen— Uppsala

Gavel 4:a i Norra Luthagen högst upp i huset!

Välkommen till fina fyran med generös balkong om hela 13 kvm i fritt läge och kvällssol. Här bor ni bekvämt med hiss från markplan och garage i källaren i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till det mesta!

Planlösningen erbjuder en generös hall med smart förvaring i skjutdörrsgarderober och praktiskt klinkergolv. Det klassiskt inredda köket med spegelluckor och vitrinskåp har gott om förvaring i skåp och lådor och full maskinell utrustning. En trevlig matplats för 6 personer invid fönster och öppen planlösning mot det härliga vardagsrummet. Här finns plats för soffgrupp och tv möbel och härifrån nås den generösa balkongen i fritt gavelläge som under den varmare delen av året bildar en extra sällskapsyta med plats för både matgrupp och soffa. Perfekt att avnjuta goda middagar med nära och kära i kvällssolen! Vidare erbjuds tre bra sovrum, en klädkammare och två helkaklade våtrum, ett inrett med dusch och en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt en separat wc/dusch. Lägenheten disponerar även ett praktiskt förråd i källaren som nås via hissen.

Som boende i Brf Tegelbacken bor du i en välskött förening med hiss från markplan, och garage samt förråd i källare. Föreningens fina innergård bjuder in till trevlig samvaro och fasaderna och gårdar är snyggt designade med belysta gavlar, slingrande klätterväxter och blommande rabatter. Läget är optimalt med nära till såväl vardagsservice vid Mimmi Ekholms plats som natur, parker och fritidsaktiviteter och förskola.

Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan.

Varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 070 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-10-28

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Gimogatan såldes av oss 2022-10-28. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Gimogatan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.