Källparksgatan 4

Källparksgatan 4

Slutpris

1 705 000 kr


Sala backe— Uppsala

Källparksgatan 4


Slutpris
1 705 000 kr

Sala backe— Uppsala

Välplanerad 2:a med fantastisk uteplats!

Modern kvadratsmart 2:a med en fantastisk uteplats! Här kan ni njuta av en miniträdgård under sommaren då uteplatsen omgärdas av en grönskande uppväxt häck utan direkt insyn från grannar. Från Källparksgatan har ni även närhet till andra rekreationsområden samt till shopping i Gränby Köpcenter och med cykel eller buss når ni city på några minuter.

Bostaden har en härlig öppen planlösning när hall, kök, matplats och vardagsrum samsas i fin harmoni. Köket är renoverat med vita tidlösa skåpluckor och detaljer i svart och grått - här är det lätt att sätta sin egen prägel! I lägenheten finns gott om förvaring i flertalet garderober i den inre hallen som leder till sovrummet och vidare ut till uteplatsen. Badrummet är helkaklat med dusch. Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett rymligt källarförråd om ca 8 m².

I Salabacke bor du på bekvämt avstånd till stadskärnan och centralstationen. Den intilliggande Källparken är ett vackert och trivsamt grönområde där det finns plats för avkoppling, promenader och föreställningar i amfiteatern. Ett stenkast bort finns trevliga Brantingstorg med matbutik, restaurang, bibliotek, apotek och omtyckta Bageri Brantingstorg. Området erbjuder också närhet till Gränby Centrum med all tänkbar service och åt andra hållet Årsta centrum med vårdcentral, matbutik mm. Här finns goda bussförbindelser som tar dig ner till city på tio minuter med stadsbussarna.

Varmt välkomna att boka er visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
1 893 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4
Såld
2022-07-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Källparksgatan såldes av oss 2022-07-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Källparksgatan.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Dennis Sjöberg

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.