Muningatan 4

Muningatan 4

Slutpris

2 300 000 kr


Centrum/Industristaden— Uppsala

Muningatan 4


Slutpris
2 300 000 kr

Centrum/Industristaden— Uppsala

Optimalt planerad med mycket låg avgift!

Varmt välkommen till denna mycket välplanerade bostad där varenda kvadratmeter tycks ha blivit minutiöst planerad. Här har du möjligheten till ett bekvämt boende som med hänsyn tagen till att det byggts ett sovrum får en funktion som en mindre 2:a. Här kan du njuta av att bo till en ovanligt låg boendekostnad vilket gör att du har mer pengar över till annat. Bostadsrättsföreningen har nämligen endast en låneskuld om 8058 kr/m² vilket gör föreningen till en av de absolut mest välskötta i hela området. Bostaden är belägen i ett perfekt läge med närhet för pendling (endast 5-6 minuter till tågspåren), närhet in till staden samtidigt som man har närhet till naturen vid stadsträdgården. Det som är bra att känna till är att lägenheten tacksamt nog är vänd mot bostadsrättsföreningens fridfulla och ytterst välskötta innergård. Till bostaden hör ett praktiskt förråd i mycket nära anslutning på samma våningsplan.

HSB Brf 97 Kungsängsporten är en mycket välskött bostadsrättsförening och har ett mycket stadsnära läge med närhet till natur. Bostadsrättsföreningen fördelar sig på 145st bostadslägenheter i varierande storlekar och med praktiskt varmgarage under huset. I den låga månadsavgiften inkluderas värme, kallvatten sedan tillkommer ett generöst gruppavtal avseende kabel-TV och bredband om 148 kr/mån. Denna förening är både miljövänlig med sina solceller på taket, sophantering via kretsloppsrummet och en mycket välskött trädgård tack vare trädgårdsgruppen.

Varmt välkommen till en bostad man verkligen kan trivas i!


Boarea
39 kvm
Avgift
2 052 kr/mån
Rum
1,5 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-02-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.