Ymergatan 15B

Ymergatan 15B

Slutpris

4 560 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Ymergatan 15B


Slutpris
4 560 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Charmig 4:a med balkong, i hjärtat av Fålhagen!

Välkommen till Ymergatan 15B och denna trivsamma fyrarumslägenhet med balkong mot föreningens omtyckta innergård. Här bor ni i en stabil föreningen med låg belåningsgrad! I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrättstillägg och IP-telefoni.

Bostadens 88 m² fördelar sig på en unik planlösning som är del av två huskroppar, vilket ger fönster i samtliga väderstreck och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här välkomnas ni in genom en rymlig möblerbar hall med generös takhöjd som ger en härlig känsla vid första insteget. Stilfullt klassiskt kök med bra förvaring, öppet mot matplats för 4-6 personer. Köket har vita köksluckor, bänkskiva i granit och praktisk diskbänk i rostfritt stål. Vidare finns tre sovrum i bra storlekar, badrum och ett trivsamt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, som vetter mot föreningens innergård.

HSB Brf 15 Liljan är en välskött förening där större renoveringar så som stamrenovering, fönsterbyte, byte till säkerhetsdörrar samt takrenovering är utfört. Föreningen har en belåning om endast 2383 kr/kvm (årsredovisning 2019/2020) och har under lång tid kunnat bibehålla låga avgifter. Innergården är väldigt omtyckt av föreningens medlemmar, inte minst sommartid när syrenen blommar. På gården finns fruktträd, sittgrupper, lekstuga med sandlåda och grillplatser.

Bostadsrättsinnehavaren är av föreningen anvisad ett större och ett mindre källarförråd.

En av många anledningar till att så många vill bo i Fålhagen är charmen att bo centralt med ändå i ett lugnt och fridfullt område! Det centrala läget ger dig närhet till Vaksala torg, S:t Göransparken, Kvarnengallerian med allt tänkbart utbud som apotek, systembolag, livsmedelsaffär, frisör och restauranger. Uppsala konsert och kongress har du inom bekvämt promenadavstånd. Här har du inte bara närhet till shopping och service, det stadsnära läget ger dig knappt 5-10 minuters promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör denna bostad alldeles utmärkt även för pendlaren! För dig som pendlar med bil tar du dig enkelt till E4:ans båda påfarter via närliggande Tycho Hedéns väg.

Välkommen att boka visning!


Boarea
88 kvm
Avgift
4 528 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-09

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Ymergatan såldes av oss 2022-02-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Ymergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.