Torkelsgatan 18A

Torkelsgatan 18A

Slutpris

5 250 000 kr


Fålhagen— Uppsala

Torkelsgatan 18A


Slutpris
5 250 000 kr

Fålhagen— Uppsala

Gavel-5:a i Fålhagen med låg avgift, hiss och balkong!

På Torkelsgatan i populära Fålhagen finner ni denna fantastiska gavel-5:a med hiss i huset, vilket är väldigt ovanligt i området. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt som samspelar väl med charmiga attribut som fönsterbrädor i sten, burspråksfönster, öppen spis och vacker orginalstavsparkett i holländskt mönster. Balkongen är belägen på gaveln och tack vare storleken och söderläget så skapas här en underbar utomhusmiljö.

Lägenheten erbjuder er ett generöst vardagsrum med öppen spis och vackert burspråk med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Härifrån når ni balkongen med fri utsikt där det går utmärkt att placera en mindre loungegrupp. I anslutning till vardagsrummet finns även två sovrum varav ett med inbyggda garderober och har karaktäristiska skjutdörrar som går att skärma av mot vardagsrummet. Köket som ligger i anslutning till hallen är modernt inrett med släta luckor som nyligen lackerats, har bänkskiva i laminat och ett vitt fasat kakel ovanför. Här finns möjlighet att duka upp för hela familjen. Från hallen nås även en separat sovrumsdel med ytterligare två rymliga sovrum, inre hall med klädkammare och inbyggda garderober samt lägenhetens badrum som är stilrent renoverat med kakel och klinker samt inrett med dusch och tvättmaskin.

Brf Torkelsgården består av 28 bostadsrätter samt 10 parkeringsplatser. Den ekonomiska situationen är stabil och det speglas i den låga belåningen om endast 2 327 kr/kvm (Årsredovisning 2021). Bostadsrättshavaren disponerar över både vindsförråd och källarförråd. Till de boendes förfogande finns även en fantastisk takterrass med loungemöbler, matgrupp och utsikt över Uppsalas vackra silhuett.

Välkommen att boka visning!


Boarea
115 kvm
Avgift
5 252 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-19

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Torkelsgatan såldes av oss 2023-04-19. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Torkelsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.