Eriksbergsvägen 9 A

Eriksbergsvägen 9 A

Slutpris

3 900 000 kr


Kungsgärdet/Sommarro— Uppsala

Eriksbergsvägen 9 A


Slutpris
3 900 000 kr

Kungsgärdet/Sommarro— Uppsala

Fin gavel-4:a med villakänsla!

I lugnt och barnvänligt område, i hus med villakänsla, finns nu denna gavelfyra till salu. Bostaden är belägen i en liten bostadsrättsförening med god ekonomi och med endast 2621kr/m² i belåning. Föreningen har även redan utfört många större renoveringar. Som medlem har man tillgång till egen parkeringsplats och en mysig gemensam trädgård för den med gröna fingrar! Här bor du ostört en trappa upp med balkong i bästa läge (sydvästligt) och har tillgång till parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

Lägenheten välkomnar er med en entréhall vilken övergår i en större inre möblerbar hall som leder vidare in i övriga utrymmen. Köket hittar ni direkt till vänster innanför dörren och det har en modern inredning där vita skåpluckor samspelar fint med det vita kaklet och den tåliga bänkskivan i svart laminat. Förvaring finns det gott om i både skåp och lådor och vid familjemåltiderna finns det plats vid fönstret med ett bord för fyra. Vid större sällskap och fester möblerar ni enkelt med ett matsalsbord i vardagsrummet som även möbleras upp med en bekväm större soffa för långa tv-kvällar. Om sommaren öppnar ni upp balkongdörren och låter balkongen utöka rummets kvadratmetrar. Vid balkongen finns en eldriven markis med vind och solcensor. Tre stora sovrum finns att tillgå och säkerställer att hela familjen får varsitt krypin. I badrummet, som är helkaklat med härlig golvvärme, finns dusch med duschväggar i glas.

Lägenhetsinnehavaren disponerar 3 st förråd i källaren.

Här bor ni med närhet till bl.a Stadsskogen, Hågadalen, Botaniska trädgården, Bror Hjorts hem och ateljé, stora forskningscentra såsom BMC, Glunten, Blåsenhus och Akademiska sjukhuset. Bussförbindelse finns ett stenkast från bostaden.

Välkommen att boka er visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
3 006 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-05

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Eriksbergsvägen såldes av oss 2022-04-05. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Eriksbergsvägen.

Boka värdering

Adam Lindh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.