Greta Arwidssons väg 173

Greta Arwidssons väg 173

Slutpris

5 700 000 kr


Gamla Uppsala— Uppsala

Greta Arwidssons väg 173


Slutpris
5 700 000 kr

Gamla Uppsala— Uppsala

Nybyggt kedjehus med egen carport!

Välkomna till ert drömhem! Detta nybyggda kedjehus är perfekt för den stora familjen som söker både komfort och flexibilitet. Det ljusa vardagsrummet öppnar upp sig mot det välutrustade köket, vilket skapar en harmonisk atmosfär för familjen att umgås och dela minnen. Inte nog med det, ni kan njuta av en måltid vid matbordet precis intill fönstret och blicka ut över de lekande barnen på den gemensamma innergården.

Detta hus erbjuder inte bara en framsida med möjlighet till mindre uteplats, utan även en trädgård med en inbjudande altan på baksidan. Till master bedroom har du tillgång en balkong på övervåningen. På så sätt kan du anpassa din utomhusplats efter väder, vind och humör. Du kommer verkligen att kunna njuta av din morgonkaffe eller en vacker solnedgång på din egen privata utomhussyta.

För den växande familjen finns det gott om potential att skapa extra sovrum både på bottenvåningen och övervåningen. Idag finns tre sovrum, men möjlighet finns att göra två till. Detta ger dig den flexibilitet och utrymme som behövs när familjen utökas. Det finns ett badrum på vardera våningsplan.

Din privata trädgård har en vacker altan och en gräsmatta, låt detta bli en plats där du kan njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med familj och vänner. För dig som älskar trädgårdsarbete finns det utrymme för att skapa din egen grönskande oas.

Uppvärmning är fjärrvärme, FTX-ventilation, fiber är indraget och kedjehuset har en egen carport!

Området är också perfekt för barnfamiljer. Tomten omges av lägre buskar för integritet mot grannarna, samtidigt som du på framsidan har gemensam innergård där barnen kan leka och springa fritt. Denna mysiga innergård har en lekfull och naturlig atmosfär. Som boende på Greta arwidssons väg har du nära till förskola, skola, bussar, på-/avfart till E4, matbutik, Gränby köpcentrum och mycket mer. Utanför dörren kan du vandra ut på Linnéstigarna, där du kan njuta av härliga promenader och natursköna vyer.


Boarea
135.5 kvm
Driftkostnad
66 000 kr/år
Tomtarea
261 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2023-07-13

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna villa på Greta Arwidssons väg såldes av oss 2023-07-13. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Greta Arwidssons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.