Rosendalsvägen 12

Rosendalsvägen 12

Slutpris

1 695 000 kr


Rosendal— Uppsala

Rosendalsvägen 12


Slutpris
1 695 000 kr

Rosendal— Uppsala

27 kvm med imponerande takhöjd, loft och balkong mot innergård!

Välkommen till den populära bostadsrättsföreningen Brf Inspiration Rosendal! Här erbjuds en unikt utformad bostad på 27 kvm, som med hjälp av ett smart och rymligt sovloft ger möjligheten att använda utrymmet som en tvårumslägenhet. Bostaden har även en härlig balkong med fint läge mot föreningens vackra och lummiga innergård.

Den välkomnande entrén erbjuder plats för avhängning av ytterkläder och skor. Härifrån nås det sobra helkaklade badrummet som är utrustat med en praktisk tvättmaskin och dusch. Hallen leder er sedan in till köket som är i öppen planlösning mot vardagsrummet, köket erbjuder arbetsyta för trevlig matlagning. Här finns moderna vitvaror, inklusive en kombinerad ugn/mikro. I vardagsrummet finns det plats för matbord, soffa, TV-möbel och annat möblemang. Den generösa mängden naturligt ljus som strömmar in genom de stora fönstren och den generösa takhöjden ger en härlig och rymlig känsla i hela bostaden. Balkongen som vetter mot den trevliga innergården blir som ett extra rum under varmare dagar.

Från hallen tar du dig sedan upp till det mysiga loftet via en trätrappa. Loftet kan med fördel möbleras med en större säng och förvaringsmöbel som passar dina behov. Det finns även platsbyggda garderober för extra förvaring.

På husets tak finns soldäck, basketplan och löparbana. Vidare finner ni även ett gym i flera våningar där de boende i huset har förmånliga priser.

Detta är en perfekt bostad för studenten som vill ha närhet till flera av Universitetets institutioner, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet för att nämna några. Eller för dig som uppskattar ett område som präglas av aktivitet och närhet till natur i form av Stadsskogen som endast ligger ett stenkast bort samt Hågadalens naturreservat men samtidigt har tillgång till närservice samt goda kommunikationer till stadskärnan.

Välkommen till visning, ingång C!


Boarea
27 kvm
Avgift
1 413 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Rosendalsvägen såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Rosendalsvägen.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.