Botvidsgatan 6 A

Botvidsgatan 6 A

Slutpris

1 600 000 kr


Höganäs— Uppsala

Botvidsgatan 6 A


Slutpris
1 600 000 kr

Höganäs— Uppsala

Möjlighet att påverka din måndsavgift!

Välkommen till denna fina 30-tals lägenhet om 1 r o k med tidstypiska detaljer såsom högt i tak, djupa fönsternischer med gedigna fönsterbänkar och ett fint trägolv i vardagsrummet. I denna föreningen kan ni även få avdrag på månadsavgiften via engagemang i föreningen! Deltar du i någon av föreningens två fastighetsgrupper så reduceras avgiften med 700 kr/månad.

Välkomnande entré till en större möblerbar hall med plats för ytterkläder invid hatthylla och gott om förvaring i klädkammare. Hallen lämpar sig utmärkt till kontor, förvaring eller en mysig läshörna. Det helkaklat badrummet är utrustad med dusch och tvättmaskin. Till vänster i hallen finner ni bostadens stora kök. Här finns det gott om förvaringsutrymme och härliga ytor för bra matlagning samt plats för ett större matbord. Köket är fullutrustad med integrerad diskmaskin och ny induktionsspis från 2020. Vidare till allrummet där ni har gott om utrymme för stor soffgrupp, stor säng samt tv- och annan möblemang. Här har ni stora fina fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp. Till bostaden hör även tre förråd!

Till föreningens gemensamma utrymmen hör en fina gård med både trädgårdsmöbler och grillmöjligheter, bokningsbar tvättstuga med intilliggande tork- och mangelrum samt cykel- och barnvagnsförråd. I denna förening är grannsamverkan och gemensamskapen viktig. Två gånger om året anordnas städdagar, därutöver brukar föreningen bjuda in till fester och uppmärksamma högtider, såsom julafton.

Ett ypperligt pendlarläge med endast en kort cykeltur till tågstationen och med en kort promenad till Uppsalas centrala kärna. Endast några hundra meter från bostaden finner ni utmärkt service i Gallerian Kvarnen med bland annat apotek, kemtvätt, skomakare, systembolag, ICA Torgkassens välsorterade matbutik med sin uppskattade delikatessavdelning, postombud, frisör och restauranger. Närheten till Vaksala torg gör också att ni smidigt kan njuta av den aktiva torghandeln och för träning finns Friskis & Svettis stora träningsanläggning alldeles intill föreningen.

Varmt välkommen hem!


Boarea
40 kvm
Avgift
2 531 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-17

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Botvidsgatan såldes av oss 2022-08-17. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Botvidsgatan.

Boka värdering
Gabriella Fridh, ansvarig mäklare i Uppsala & Knivsta

Gabriella Fridh

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.