Bergslagsresan 76

Bergslagsresan 76

Slutpris

1 100 000 kr


Sävja— Uppsala

Bergslagsresan 76


Slutpris
1 100 000 kr

Sävja— Uppsala

Egen entré i markplan, en trappa upp utan insyn!

Välkommen till Bergslagsresan 76 och denna välbevarade lägenhet om 2 rok med egen entré i markplan och härlig inglasad balkong ! Här bor ni i en förening med god ekonomi och närhet till både naturen och stadslivet. Föreningen erbjuder sina medlemmar både en bastu samt ett motionsrum!

Denna lägenhet erbjuder en härlig känsla av att "bo i hus" då du har en alldeles egen entré i markplan. Trappan innanför entrén leder dig sedan upp till lägenhetens hall med plats för kläder och skor och därefter en inre hall som sammanbinder alla rum i bostaden. Till vänster om den inre hallen ligger det bevarade originalköket som har en ljus och fin matplats invid fönster med utsikt över vad naturen medför med sina vackra färger. Det hemtrevliga vardagsrummet har plats för soffgrupp samt övrigt möblemang och härifrån nås den generösa inglasade balkongen i söderläge med harmonisk utsikt över fint skogsparti. Vidare erbjuder lägenheten ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och fönster mot innergård. Slutligen erbjuds en praktisk klädkammare och ett generöst badrum med vädringsfönster och tvättmaskin för att underlätta vardagsbestyren.

Här bor ni i en förening med god ekonomi och med närhet till både naturen och stadslivet. Föreningen erbjuder sina medlemmar en uppskattad relaxavdelning! I Sävja bor ni i ett samhälle med gott serviceutbud i form av livsmedelsbutiker, apotek, café och kulturcentrum. Sävja erbjuder även ett flertal förskolor samt Stordammens skola för årskurs F-9. För den som söker rekreation finns både utegym och fotbollsplan i centrala Sävja samt kolonilotter och gott om snirkliga stigar för avslappnande promenader eller löprundor.

Varmt välkommen till detta boende!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 047 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-10-26

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Bergslagsresan såldes av oss 2022-10-26. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Bergslagsresan.

Boka värdering

Jenny Olofsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.