Verkmästargatan 5A

Verkmästargatan 5A

Slutpris

1 720 000 kr


Salabacke— Uppsala

Verkmästargatan 5A


Slutpris
1 720 000 kr

Salabacke— Uppsala

Välplanerad 2 rok med balkong i ypperligt solläge

I hjärtat av familjära och omtyckta Salabacke finns nu möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade 2 rok med balkong i soligt sydväst-läge. Bostaden hittar du på tredje våningen i en välförvaltad 50-talsfastighet. Här erbjuds genomgående ljusa och rymliga rum med smakfulla ytskikt. I köket har den charmiga originalinredningen bevarats och kompletterats med bänkbelysning i form av spotlights samt modernare vitvaror. Det väl tilltagna vardagsrummet bjuder in till umgänge med familj och vänner och på den soliga balkongen kan du varva ner efter arbetet eller studierna med en god bok i eftermiddags- och kvällssolen. Sovrummet och hallen erbjuder gott om förvaring i flertalet garderober och dessutom disponerar bostadsrättshavaren två externa förråd. Badrummet är stamrenoverat och försett med dusch och tvättmaskin.

Brf Uppsalahus nr 6 är en stor och stabil bostadsrättsförening med tydliga framtidsplaner. Förutom att det mesta är inkluderat i avgiften (värme, vatten, TV, bredband och bostadsrättstillägg) ges du som medlem tillgång till ett antal gemensamhetsutrymmen såsom tvättstugor, samlingslokal, bastu och flera stora och lummiga innergårdar med grillplatser och möjlighet till odling i odlingslådor.

På Verkmästargatan bor du med närhet till god service vid Brantingstorg med livsmedelsbutik, apotek och ett välbesökt familjeägt bageri och konditori. Ta cykeln till Gränby köpcentrum och upplev dess stora utbud av butiker, caféer, gym och biograf. Salabacke kännetecknas av ett brett utbud av vackra parker där trevliga Källparken är den största och mest välbesökta. Tack vare områdets placering i förhållande till Tycho Hédens väg och E4:an ges här även ett utmärkt pendlarläge. Med buss nås bland annat Centralstationen, Vaksala torg och Akademiska sjukhuset. Här finns kort och gott närhet till det mesta!


Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 158 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-07-01

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Verkmästargatan såldes av oss 2022-07-01. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Verkmästargatan.

Boka värdering

Sandra Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.